Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce spunea, de fapt, Corneliu Vadim Tudor despre Nicolae Ceausescu in poeziile pe care i le inchina

Playtech Playtech,
Ce spunea, de fapt, Corneliu Vadim Tudor despre Nicolae Ceausescu in poeziile pe care i le inchina

Poetii din anii 1970 si 1980 se intreceau in epitete la poeziile dedicate lui Nicolae Ceausescu, presedintele comunist care a uimit lumea prin cultul personalitatii creat in jurul sau. De la inceputul anilor 1970 si la moartea sa din decembrie 1989, Nicolae Ceausescu a fost subiectul celui mai puternic cult al personalitatii creat in jurul . continuă pe Playtech

Cea mai mare greseala pe care a facut-o Nicolae Ceausescu in 1989. Decizia care i-a adus moartea

Nicolae Ceausescu a facut o mare greseala in anul in acesta care si-a gasit sfarsitul, iar romanii libertatea. Fostul lider comunist a luat o decizie care i-a scurtat zilele in cele din urma. Ce i-a adus, de fapt, cadearea acestuia si cum si-a sapat singur groapa? Decizia care i-a adus moartea! Nicolae Ceausescu a facut .

Elena Ceausescu, jignita de un barbat pe care Nicolae Ceausescu l-a imbogatit peste noapte. Nu are nimic in cap!

Elena Ceausescu a fost insultata de un barbat pe care sotul ei l-a imbogatit peste noapte. Aceasta ar fi vrut sa ia in mormant secretul intregii imprejurari, dar dupa Revolutie s-a aflat tot. De ce s-a ajuns la jigniri si cum s-a petrecut tot? Elena Ceausescu, jignita de un barbat pe care Nicolae il aprecia .

Motivul pentru care a murit Nicu Ceausescu, la doar 45 de ani. Fiul lui Nicolae Ceausescu s-a stins la Viena

Nu multi romani cunosc motivul mortii lui Nicu Ceausescu. Mezinul familiei s-a stins la varsta de 45 de ani, fiind al treilea fiu al lui Nicolae Ceausescu si al Elenei. La sfarsitul regimului comunist a fost numit in functia de prim-secretar al organizatiei PCR Sibiu si era considerat un potential succesor al tatalui sau. in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )