Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unde au fost dusi Elena si Nicolae Ceausescu, dupa ce au fost arestati, la Revolutie. Filmul dinaintea executiei

Playtech Playtech,
Unde au fost dusi Elena si Nicolae Ceausescu, dupa ce au fost arestati, la Revolutie. Filmul dinaintea executiei

Detalii despre ziua care a readus speranta si libertate romanilor ies abia acum la iveala. Toata lumea stie ca Elena si Nicolae au fost asasinati, dupa un proces. Dar ce s-a intamplat cu ei imediat dupa ce au fost arestati? Acum s-a aflt cine i-a mai avut in custodie. Unde au fost dusi sotii Ceausescu, . continuă pe Playtech

Ce spunea, de fapt, Corneliu Vadim Tudor despre Nicolae Ceausescu in poeziile pe care i le inchina

Poetii din anii 1970 si 1980 se intreceau in epitete la poeziile dedicate lui Nicolae Ceausescu, presedintele comunist care a uimit lumea prin cultul personalitatii creat in jurul sau. De la inceputul anilor 1970 si la moartea sa din decembrie 1989, Nicolae Ceausescu a fost subiectul celui mai puternic cult al personalitatii creat in jurul .

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu nu avea niciodata bani la el. Ce salariu avea de fapt Dictatorul

Nicolae Ceausescu a reprezentat un adevarat personaj de-a lungul istoriei noastre. insa nimeni nu l-a vazut vreodata pe Nicolae Ceausescu avand bani la el sau macar un portofel. De fapt, se spune ca dictatorul.

Ce ordin daduse Nicolae Ceausescu, inainte sa moara. Nu a mai apucat sa vada asta cu ochii lui

Nicolae Ceausescu avea tot felul de pasiuni ciudate si ii placea sa traiasca in lux. Fostul dictator nu a apucat insa sa vada cu ochii lui toate obiectele extravagante care s-au fabricat la comanda lui. Spre exemplu, Ceausescu urma sa primeasca, in 1990, o garnitura de mobilier de birou din lemn de paltin si un .

Pentru cine a fost parasita Elena Ionescu. Fostul sot a divortat tocmai pentru ea

Elena Ionescu, ex-Mandinga, a fost parasita de sot. in urma cu putin timp, artista anunta separarea lor dupa doar un an de mariaj. Cu ce femeie si-a refacut viata partenerul solistei? Pentru cine a fost parasita Elena Ionescu La inceputul lunii septembrie, Elena Ionescu, fosta solista a trupei Mandinga, isi anunta divortul, pe retelele de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )