Libnet.ro
UNICEF

08:15

Aceasta e prima planeta din alta galaxie pe care cercetatorii tocmai au descoperit-o

Playtech Playtech,
Aceasta e prima planeta din alta galaxie pe care cercetatorii tocmai au descoperit-o

Intr-o galaxie foarte indepartata, o planeta imensa poate orbita in jurul unui sistem stelar binar. Daca aceasta planeta este reala, ar fi cea mai indepartata pe care am vazut-o. continuă pe Playtech

EHF European League: HCDS Constanta vs Sporting Lisabona 27-27, in prima mansa din turul secund

Echipa de handbal masculin HCDS Constanta a remizat marti, pe teren propriu, cu formatia portugheza Sporting CP Lisabona, scor 27-27 14-16), in prima mansa din turul secund al EHF European League.

Grecia anunta ca reia dialogul cu Turcia pentru prima data din 2016

Dialogul cu Turcia se va relua in curand la Istanbul pentru prima data din 2016, a declarat marti Ministerul Grec de Externe, citat de AFP. Turcia anuntase cu putin timp inainte ca cele doua tari erau gata sa inceapa discutiile cu privire la disputele lor din estul Mediteranei.

CTP ii doreste tot binele din lume profesorului care a sfatuit elevii sa nu poarte masti: L-as trimite la cimitir

Un scandal urias a explodat, dupa ce un profesor din Oradea s-a filmat intr-o sala de curs in timp ce instiga elevii sa nu poarte masti la scoala, numindu-i niste animalute intr-un tarc. Pe langa politie, Cristian Tudor Popescu, Klaus Iohannis si alte autoritati au criticat dur comportamentul simpatizantului miscarii fara masca. Profesor din Oradea, .

COVID-19 la Real Madrid: Martin Odegaard, testat pozitiv dupa ce a fost titular cu Real Sociedad, in prima etapa din La Liga

Mijlocasul ofensiv norvegian Martin Odegaard a fost testat pozitiv pentru COVID-19dupa partida pe care echipa la care evolueaza, Real Madrid, a disputat-o impotriva lui Real Sociedad, la San Sebastian, in.

Subiectele zilei: Cu ce ramane Traian Basescu dupa aceasta candidatura. Ipotezele din care iese sifonat; O noua schema in industria carnii: Romani si studenti adusi ilegal in Germania

SUA, China, ONU si mizele politice gobale. Care sunt marile mize politice globale? Ecologie, multiculturalism, multilateralism, afirma stanga apuseana. in fapt, in cauza e viitorul vestului. Cine este legatura dintre Dana Budeanu, Traian Basescu si Gabriela Firea. Fostul presedinte al Romaniei a criticat-o pe Gabriela Firea, pe care a numit-o corupta, dar a contestat.

Elevii si profesorii din scolile in care se voteaza, cursuri exclusiv online pana marti. Parintii nu pot avea libere platite pentru aceste zile

Incepand de vineri si pana marti inclusiv, elevii si profesorii din scolile in care au fost amenajate sectii de votare sustin cursurile exclusive online, similar scenariului rosu. Parintii insa nu pot cere libere platite de la serviciu, pe baza OUG 147, pentru a sta cu copiii in aceste trei zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )