Libnet.ro
UNICEF

13:45

Benzinariile elimina cantitati mai mari de substante toxice decat stiam

Playtech Playtech,
Benzinariile elimina cantitati mai mari de substante toxice decat stiam

Cercetatorii si lumea, in general, stiau si pana acum ca vaporii eliminati de benzinarii sunt daunatori. Un studiu recent avertizeaza ca emisiile de benzina sunt mult mai mari decat. continuă pe Playtech

Varsovia: Mii de politisti protesteaza pentru salarii mai mari si pensionari anticipate

Cateva mii de politisti, pompieri, vamesi si gardieni de inchisoare s-au adunat marti in Varsovia pentru a cere salarii mai mari si pensionari anticipate, scrie AFP.

Eugen Teodorovici: Lista rusinii trebuie sa dispara. Datornicii platesc penalitati mai mari decat la banci

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca lista cu datornicii persoane fizice de pe site-ul ANAF trebuie sa dispara. Acea lista trebuie sa dispara si sa nu mai fie publica.

Primarii celor mai mari patru orase din vestul tarii au format o alianta care si propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza

Primarii celor patru mari orase din vestul tarii - Cluj Napoca, Timisoara, Oradea si Arad - au creat o alianta care isi propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza. Pentru viitoarele proiecte, edilii nu stau la mila Bucurestiului si vor sa obtina finantare direct de la Bruxelles, scrie Gazeta de Cluj.

Ce valoare in euro au cele mai mari 50 de branduri romanesti si ce spun ele despre economia locala

Un top 50 al celor mai valoroase branduri localesi ointrebare despre toate: ce spun ele despre economia romaneascasi consumatorul autohton de publicitate?.

Noul sezon de schi vine cu tarife mai mari la instalatiile de transport pe cablu din Poiana Brasov

Vesti proaste pentru turistii care alegeau pentru vacanta de iarna statiunea Poiana Brasov. Consilierii locali brasoveni au decis sa majoreze tarifele la transportul pe cablu, decizia fiind motivata de faptul ca nu s-au mai facut indexari in ultimele trei sezoane, iar alte preturi au crescut.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

TEST-SOC! Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )