Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai nou motiv pentru care ar trebui sa renuntam la plastic

Playtech Playtech,
Cel mai nou motiv pentru care ar trebui sa renuntam la plastic

Plasticul dauneaza planetei intr-o multime de moduri, iar cercetatorii au descoperit un nou fel in care materialul afecteaza Pamantul. O echipa de la University of Hawaii, Manoa Center for Microbial Oceanography a descoperit un nou mod in care plasticul afecteaza planeta. Deseurile din acest material elibereaza in atmosfera gaze cu efect de sera, cum ar []. continuă pe Playtech

24 IT. Allview Soul X5 PRO, cel mai nou telefon cu ADN romanesc

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au vorbit despre cel mai nou telefon romaesc. Este vorba despre Allview X5 PRO, un telefon accesibil care vorbeste in limba romana cand il intrebi. in plus, are o serie de.

24 IT. Cel mai nou telefon cu ADN romanesc

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au vorbit despre cel mai nou telefon romaesc. Este vorba despre Allview X5 PRO, un telefon accesibil care vorbeste in limba romana cand il intrebi. in plus, are o serie de.

Parintele Arsenie Papacioc: Cel mai mare pacat pe care il fac oamenii cand merg la mare

Printele Arsenie Papacioc a fost intrebat daca se cuvine ca un credincios sa mearga la mare. Raspunsul este da. Ar fi o greseala mare sa nu va duceti! Pentru ca soarele e un doctor nemaipomenit de bun si.

Motivul incredibil pentru care politista din Gorj si-a impuscat mortal copilul si mama. Ce spun anchetatorii

Femeia din Gorj, in varsta de 33 de ani, care si-a impuscat mortal mama si bebelusul de sase luni, apoi si-a pus capat zilelor, ar fi avut un motiv pentru care a recurs la gestul macabru. Tanara lucra in.

Rezultate solide pentru cel mai mare operator mondial de piete futures

Cel mai mare operator mondial de piete futures, compania americana CME Group Inc. , a raportat, la finele saptamanii trecute, rezultate in crestere pentru trimestrul al doilea din anul curent, in baza volumului mare de tranzactii. CME a avut venituri din vanzari de 1,06 miliarde de dolari in perioada de raportare, cu 14,5% mai mari decat cele din intervalul similar din 2017, care au insumat 925 de milioane de dolari.

Gafa a ministrului Apararii, care a vorbit aseara despre rachetele balistice de la Deveselu / Fifor s-a corectat n aceasta dimineata:A fost n cel mai rau caz o eroare de interpretare

Ministrul Apararii a declarat marti seara la Antena 3 ca la baza de la Deveselu sunt rachete balistice, care nu ar putea sa-l incante vreodata pe Vladimir Putin. Miercuri dimineata, Mihai Fifor a revenit asupra afirmatiilor sustinand ca a fost in cel mai rau caz o eroare de interpretare.

Loto: S-a cstigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, de peste 4,45 milioane euro

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,45 de milioane de euro, a fost castigat joi cu un bilet de numai 7,3 lei, informeaza Loteria Romana.

COLOSAL! S-a castigat cel mai MARE PREMIU din istoria Loteriei Romane: Cine e fericitul norocos

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 4,45 milioane de euro a fost castigat joi seara. Fericitul norocos a jucat un bilet de doar 7,3 lei la la agentia 34-003 din Alexandria din judetul.

BP cumpara active de la cel mai mare producator de titei din Australia

BP Plc. a decis sa achizitioneze active de pe segmentul petrolului si gazelor de sist din SUA de la BHP Billiton Ltd. , cel mai mare producator de titei stralia si cel mai mare grup minier din lume, platind in schimb 10,5 miliarde de dolari. Astfel, compania britanica isi extinde prezenta in bazinele onshore din SUA bogate in petrol si realizeaza cea mai mare afacere a sa din ultimii aproape 20 de ani, conform Reuters.

Tudorel Toader: Si eu sunt curios sa vad motivele pentru care Serbia a respins extradarea lui Sebastian Ghita

Tudorel Toader a spus ca nu a primit documente privind refuzul de extradare a lui Sebastian Ghita, insa le asteapta pentru a vedea motivele pentru care a fost luata aceasta decizie, subliniind ca judecatorii din Serbia au avut in vedere aspecte ce vizeaza procedura, nu fondul cauzei, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )