Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cercetatorii au descoperit o planeta imposibila pentru care nu au inca o explicatie

Playtech Playtech,
Cercetatorii au descoperit o planeta imposibila pentru care nu au inca o explicatie

Intr-o descoperire care ar putea transforma intelegerea noastra asupra spatiului, o echipa internationala de astronomi a raportat miercuri ca o exoplaneta intacta orbiteaza aproape de o. continuă pe Playtech

Motivul pentru care elevii au dureri de spate. Greseala pe care toti parintii o fac la cumparaturi de rechizite

Cel mai ciudat an scolar readuce in atentie vechile probleme cu care se lovesc elevii. Specialistii trag un puternic semnal de alarma: din ce in ce mai multi copii au probleme cu spatele. Ce greseala fac toti parintii la cumparaturile de rechizite? Greseala pe care o fac parintii, cand cumpara rechizite pentru elevi. De ce .

Motivul pentru care nu este bine sa bei cafea dimineata. Ora potrivita la care sa muti acest obicei

Savuratul cafelei la prima ora a diminetii este unul dintre cele mai placute obiceiuri cu care ne incepem ziua. Multa lume nu stie, din pacate, dezavantajele pe care le are consumul cafelei la prima ora a diminetii. Medicii atrag atentia asupra acestui lucru, recomandand, pe cat posibil, respectarea unui regim de viata mai sanatos. La .

VIDEO INTERVIU Misterele metroului construit in comunism: La Gara de Nord, exista o alta gara subterana Motivul pentru care Ceausescu nu a vrut metrou in Drumul Taberei

Octavian Udriste este singurul feroviar in viata, din cei cinci ingineri alesi de Nicolae Ceausescu sa duca la bun sfarsit aceasta constructie suta la suta romaneasca. intr-un interviu pentru HotNews, Octavian Udistre a povestit de ce exista, sub Gara de Nord, o alta gara subterana, umpluta cu pamant si care este motivul pentru care statia de la Romana e asa de ingusta. El s-a referit si la motivul pentru care dictatorul nu a vrut sa construiasca metroul in Drumul Taberei. Interviul a fost publicat pe 6 decembrie 2019.

Drama uriasa a lui Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbeste cu fiica sa, Oana

De mai multi ani, Oana Roman traieste o adevarata drama, dat fiind faptul ca nu reuseste sa aiba niciun fel de relatie cu tatal ei, Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbeste cu fiica sa, Oana Nu de putine ori, vedeta de televiziune a iesit public si a afirmat ca a rupt .

Motivul pentru care Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio si alte vedete de talie mondiala isi blocheaza conturile de Facebook

Kim Kardashian, vedeta unor reality show-uri foarte gustate de americani, se alatura miscarii StopProfitForHate, alaturi de alte celebritati, si isi va ingheta conturile de Facebook si Instagram, pentru 24.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )