Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata fata unei femei din Neolitic. A fost refacuta pe un craniu vechi de 7.000 de ani VIDEO

Playtech Playtech,
Cum arata fata unei femei din Neolitic. A fost refacuta pe un craniu vechi de 7.000 de ani VIDEO

Daca esti curios sa afli cum arata o femeie din Neolitic, atunci trebuie sa vezi clipul de mai jos! Cercetatorii au reusit sa reconstituie chipul unei persoane care a trait in urma cu 7. 500 de ani, in Gibraltar, iar rezultatul este unul incredibil. Asa arata fata unei femei din Neolitic Calpeia, asa cum au numit-o . continuă pe Playtech

Rusine maxima la Rapid, infrangere in fata unei echipe promovata din Liga 3

Rapid Bucuresti, formatie ce vrea sa ajunga la finalul sezonului in Liga 1, a pierdut in fata unei f.

Incidente la vot - alegeri locale 2020. S-au tras focuri de arma in fata unei sectii de votare

A fost agitatie mare in apropierea unei sectii de votare, dupa ce, in zona, s-au auzitfocuri de arma. Focuri de arma in fata sectiei de votare Un jandarm.

Bataie intre sotia primarului si o alta alegatoare, in fata unei sectii de votare din Caras-Severin Coada la votare in comuna Zorletu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO)

Zorlentu Mare este comuna din Caras-Severin in care, la fiecare rand de alegeri, Politia Romana disloca forte suplimentare. Prin urmare, nici anul acesta nu face exceptie. La alegerile locale de.

Un congolez a candidat la primaria unei localitati din Romania, dar a pierdut. Ce schimbari voia sa faca daca devenea primar

Raymond Eminga, un congolez in varsta de 55 de ani, care sustine ca a locuit mai mult in Romania decat in Congo, a vrut sa fie primarul comunei Buturugeni din Giurgiu, dar cetatenii nu l-au votat. L-au preferat pe actualul primar de la PSD, care a castigat acum al patrulea mandat.

La vot, fara teama de Covid-19: Locuitorii unei comune din Ialomita s-au ingramadit la sectie de la primele ore ale diminetii (FOTO)

Buluceala la vot, fara respectarea normelor de distantare, intr-o comunca din judetul Ialomita. in comuna Boranesti, sute de persoane s-au ingramadit sa intre in sectiile de votare 112 si 113. Desi.

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )