Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum vrea China sa creeze un imperiu subacvatic in cel mai tare domeniu

Playtech Playtech,
Cum vrea China sa creeze un imperiu subacvatic in cel mai tare domeniu

Inteligenta artificiala ar putea avea caminul ei, multumita chinezilor. Unde se va afla acesta? Undeva unde majoritatea oamenilor nu ar avea acces. Cercetatorii de la Chinese Academy of. continuă pe Playtech

Si capitalist, si miliardar, si comunist! Jack Ma, cel mai bogat om din China, a devenit membru de partid (VIDEO)

Si capitalist, si miliardar. Cu toate acestea, Jack Ma, cel mai bogat om din China, este membru al Partidului Comunist din aceasta tara PCC), scrie presa oficiala chineza. Jack Ma a intrat in randurile.

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, care parea sa pastreze distanta fata de putere, este membru al Partidului Comunist Chinez

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, fondatorul gigantului online Alibaba, care in trecut a lasat sa se inteleaga ca prefera sa nu se amestece in politica, este membru al Partidului Comunist chinez. Anuntul a fost facut de presa oficiala chineza, relateaza France-Presse.

IFFHS: Didier Deschamps, cel mai bun selectioner n 2018/ Zinedine Zidane, a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club

Francezul Didier Deschamps a fost ales cel mai bun selectioner din 2018, iar Zinedine Zidane pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club in 2018, fiind lideri in ierarhiile date publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

VIDEO La Buenos Aires a nceput cel mai divizat summit G20, derulat n jurul a patru lideri: Donald Trump, Vladimir Putin, Mohammed bin Salman si Xi Jinping

Liderii G20 au deschis vineri, la Buenos Aires, poate cel mai tensionat summit din istoria acestor reuniuni, care se va juca in mare parte in jurul a patru lideri: Donald Trump, Vladimir Putin, Mohammed bin Salman si Xi Jinping, scrie AFP.

Focarul de Ebola din Congo, al doilea cel mai grav din istorie

Un focar de Ebola din Republica Democrata Congo RDC) a devenit al doilea cel mai grav din istorie, a declarat joi Comitetul International de Salvare International Rescue Committee, IRC), citat de DPA, preluata de Agerpres.

IFFHS: Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018, an in care a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu Real Madrid, potrivit anuntului facut de Federatia.

IFFHS: Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2018, an in care a cucerit pentru a treia oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu Real Madrid, potrivit anuntului facut de Federatia.

Studiu History: Peste jumatate dintre romani cred ca George Enescu a avut cel mai mare impact pozitiv in muzica

Peste jumatate dintre romani considera ca George Enescu a avut cel mai mare impact pozitiv asupra muzicii romanesti din ultimii 100 de ani, arata un studiu realizat pentru postul de televiziune History. In plus, respondentii considera ca literatura.

[P] Telekom Romania: Oferta ca-n filme pentru 5-5-5 motive de a fi alaturi de cei dragi, n cel mai simplu mod

Finalul de an te face sef peste cinematograful tau personal. Simplu si pe bune, Telekom Romania iti aduce Oferta ca in filme: 6 luni Netflix cadou ca sa te poti bucura alaturi de cei dragi si pe pofta dorintei tale de cel mai tare continut cinematografic pe care il poti avea oricand si oriunde. Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi oferta simplificata 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, croita pe masura nevoii tale de a comunica simplu si nelimitat cu cei dragi ca sa te bucuri iarna aceasta de cea mai buna oferta, ca in filme.

Samuel Little, un fost boxer, ar putea fi cel mai sngeros criminal n serie din America, dupa ce a marturisit ca a ucis 90 de persoane

Un fost boxer din America, Samuel Little, in varsta de 78 de ani, a marturisit ca a ucis 90 de persoane in 35 de ani, ceea ce l-ar transforma in cel mai sangeros criminal in serie din istoria Statelor Unite, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )