Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire marcanta in astronomie: luna extraterestra din alt sistem solar

Playtech Playtech,
Descoperire marcanta in astronomie: luna extraterestra din alt sistem solar

Doi astronomi au descoperit o lume despre care pana acum s-a vehiculat doar in teorii si filme SF. Ei lucreaza la acest proiect inca din iulie 2017. Cel mai bine cunoastem sistemul nostru solar. Pe baza a ceea ce stim de aici, cercetatorii cauta alte lumi similare in alte zone din Univers. Cea mai noua [] . continuă pe Playtech

Descoperire FASCINANTA in spatiu: Luna extraterestra din alt sistem solar

Astronomii au descoperit, cu ajutorul telescopului Hubble al NASA/ESA si al telescopului Kepler al NASA, prima Luna detectata in afara sistemului nostru solar. Descoperirea devine si mai fascinanta,.

Acelasi TVA, alt sistem de plata

Taxarea inversa a TVA a constituit unul dintre subiectele fierbinti ale reuniunii ministrilor europeni de finante ECOFIN), care a aprobat, ieri, modificarea Directivei Europene din domeniu, fiind permise derogari temporare de la normele TVA, in vederea unei mai bune preventii a fraudei in materie.

Descoperire socanta intr-un supermarket din Capitala. Ce au gasit inspectorii langa produsele de patiserie

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor au gasit insecte moarte in zona de patiserie a unui supermarket din sectorul 4 al Capitalei, magazinul fiind amendat cu 10. 000 de lei, anunta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )