Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume. Trucul pe care toti romanii trebuie sa il afle

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume. Trucul pe care toti romanii trebuie sa il afle

Cercetatorii au descoperit o metoda simpla de a elimina pesticidele, spre exemplu, de pe mere, si anume, scufundarea fructelor pentru 15 minute, intr-un amestec de bicarbonat de sodiu. Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume Merele au ocupat un loc fruntas in topul legumelor cu cele mai multe pesticide. Daca pana acum . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca pui lamaie in lapte. E secret stiut doar de gospodinele de la tara!

Gospodinele care incearca sa traiasca mai sanatos in vremurile acestea trebuie sa stie acest truc. E foarte benefic pentru corp! Ce se intampla daca pui lamaie in lapte si de ce secretul are multe proprietati pentru organismul tau? Ce se intampla daca amesteci suc de lamaie cu lapte? Multi ar crede ca e o gluma, .

Alegeri locale 27 septembrie 2020. Ce se intampla daca pui mai multe stampile pe buletinul de vot

Cetatenii care vor veni la vot trebuie sa puna stampila cu mentiunea votat in patrulaterul care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului pentru care isi exprima optiunea. Alegeri locale 27 septembrie 2020 Astfel, fiecare alegator o sa primeasca patru buletine de vot: unul pentru primar, unul pentru consiliul local, unul pentru consiliul judetean si .

EXCLUSIV Ce se intampla daca vom avea peste 2.000 de cazuri de COVID-19, trei zile la rand. Emilian Imbri: incepem sa ne gandim la faptul ca e o alarma

EXCLUSIV Managerul Institutului Victor Babes, medicul Emilian Imbri, a explicat ca explozia cazurilor noi de coronavirus in Capitala poate fi explicata prin cresterea numarului de teste care se efectueaza in.

Ce se intampla daca faci baie in 2 litri de apa oxigenata. Trucul genial pe care femeile tinere trebuie sa il afle

Apa oxigenata, folosita adesea in saloanele de infrumusetare in procesul de schimabare a culorii parului, are si alte efecte fabuloase. Iata ce se intampla daca faci baie in 2 litri de apa oxigenata. Toate femeile tinere trebuie sa stie si sa foloseasca trucul! Truc genial pentru femeile tinere. Ce se intampla daca faci baie in .

Ce s-ar intampla daca oamenii ar disparea de pe planeta? Cum ar arata Pamantul atunci

Cum ar arata planeta fara oameni? Scenariul este terifiant si, din nefericire, are sanse mari sa se adevereasca. Primele ore de dupa disparitia totala a oamenilor vor aduce schimbari uriase si neasteptate. intunericul total al noptii ar fi inlocuit cu lumina exploziilor atomice. Mii de ani mai tarziu, care vor fi singurele semne ale vietii .

Coronavirus: ce se va intampla daca nu putem produce un vaccin?

Exista peste 175 de vaccinuri COVID-19 in curs de dezvoltare. Aproape toate strategiile guvernamentale pentru tratarea pandemiei coronavirusului se bazeaza pe ideea ca unul dintre acesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )