Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou tip de atac poate face codurile CAPTCHA inutile

Playtech Playtech,
Un nou tip de atac poate face codurile CAPTCHA inutile

Codurile CAPTCHA, utile pentru a preveni tentativele de spam pe site-uri, ar putea deveni inutile din cauza inteligentei artificiale. Cercetatorii de la Lancaster University, de la Northwest. continuă pe Playtech

Un nou tip de parazapezi va fi testat pe Transalpina. Plasa este produsa in Gorj

Sectia Drumurilor Nationale Targu Jiu va testa un nou tip de parazapezi, plasa, pe DN 67C, cunoscut si sub denumirea de Transalpina.

Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si spune ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au canddiat pe aceeasi lista.

UPDATE Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista. Ca urmare a plecarii acestora, PSD si ALDE raman fara majoritate: au in total 163 deputati, iar majoritatea in Camera Deputatilor - necesara pentru legi organice - este de 165 voturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )