Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noua boala care face ravagii in China. Cercetatorii sunt in soc

Playtech Playtech,
Noua boala care face ravagii in China. Cercetatorii sunt in soc

In China, cateva mii de persoane au contactat o noua boala bacteriana. Boala este raspandita, in special de animalele care poarta bacteria in organism. Pana in momentul de fata, nu au fost raportate decese. Cercetatorii sunt socati de noua boala din China Cateva mii de persoane din nord-vestul Chinei au fost depistate pozitiv cu o . continuă pe Playtech

Atentie, romani! Ce organ important afecteaza acum COVID-19. Cercetatorii sunt in stare de alerta

Daca pana acum medicii credeau ca virusul produce doar probleme respiratorii, iata ca noile studii arata cu totul altceva. Un organ important este afectat gav de COVID-19, iar cercetatorii sunt in stare de alerta! Creierul, afectat acum de COVID-19 Daca in primele luni de la descoperirea virusului, medicii se concentrau pe problemele respiratorii cauzate de .

Ceaiul care face minuni pentru sanatate. Ingredientul secret si putin cunoscut

Consumat zilnic, ceaiul creste imunitatea organismului si scade riscurile de tumori pe creier si de accident vascular cerebral. Pentru a avea efecte maxime, profesorul de chimie Simon Gibbons de la University College din Londra spune ca trebuie comsumate zilnic trei cani de ceai. Acum intervine alegerea unui ceai pe gustul fiecaruia. Daca doresti ceva despre .

Furtuna tropicala Ianos face ravagii in Grecia

Barci rasturnate, catarge de ambarcatiuni de agrement scufundate si valuri care matura cu furie falezele. Imaginile apocaliptice au fost distribuite de internauti din Grecia, tara care infrunta deja furia unui fenomen meteo extrem, numit medicane furtuna mediteraneana similara cicloanelor).

Teapa SelfPay, o noua metoda de inselaciune care face victime pe banda rulanta in Romania

Metoda Accidentul si-a dovedit eficienta in ultimii ani, in Romania. Mii de romani au fost pacaliti prin intermediul acestei tepe, care a produs pagube financiare semnificative. Aceasta a devenit deja.

Un startup care face taxiuri zburatoare a scos la vanzare primele curse

Startup-ul german Volocopter, care vrea sa scoata pe piata un taxi zburator in intregime electric, permite rezervarea primelor curse, care estimeaza ca ar putea avea loc peste 2-3 ani. Cat costa o astfel de rezervare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )