Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tomatele sau rosiile negre. Sunt mai sanatoase decat cele obisnuite, dar putini stiu de ele

Playtech Playtech,
Tomatele sau rosiile negre. Sunt mai sanatoase decat cele obisnuite, dar putini stiu de ele

Poate parea ciudat sa mananci rosii negre, insa specialistii sustin ca acestea sunt mult mai sanatoase decat cele obisnuite. Mai mult, gustul este identic cu cel al tomatelor normale, asadar ai toate motivele sa le consumi cu incredere. De ce sunt rosiile negre mai sanatoase? in urma cu cativa ani, cercetatorii britanici reuseau sa produca, . continuă pe Playtech

ADRIAN TANASE, CEO BVB: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera

Ne dorim sa avem din ce in ce mai multe companii incluse in indici Universul pietelor emergente, adica dimensiunea fondurilor care urmaresc aceste piete, este de 50 de ori mai mare decat cel al pietelor de frontiera, iar universul pietelor dezvoltate este de zece ori mai mare decat universul pietelor emergente, a punctat Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump, potrivit luiChristian Mestre. Mestre este profesor la Universitatea din Strasbourg si din 1993 la Colegiul Europei.

6 telefoane ieftine la eMAG: le cumperi si ti le livreaza mai repede decat pizza

EMAG are super telefoane ieftine chiar acum. Dar vestea si mai buna e ca le poate livra foarte repede. Mai repede decat iti vine mancarea comandata online. in 2020, eMAG s-a adaptat repede.

intalnire periculoasa. Un asteroid trece joi pe langa Terra mai aproape decat satelitii meteo

Un asteroid de marimea unui autobuz scolar trece joi pe langa Pamant, la o distanta mult mai mica decat cea la care orbiteaza unii dintre satelitii meteorologici, anunta presa internationala, citand surse apropiate de agentia spatiala americana, NASA.

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falca: Politicile economice sunt chiar mai importante decat banii europeni. Noi avem localitati unde s-au facut investitii masive si altele unde mediul de afaceri nu a fost sustinut. Acesta din urma este modelul socialist

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile locale 2020 si politicienii se bat in promisiuni. Europarlamentarul liberal Gheorghe Falca, fost primar la Arad, arata insa ca modele de succes exista si in tara.

Cosea: Bugetarii au salarii mai mari decat cei din privat pentru ca sunt usor de manipulat electoral

Economistul Mircea Cosea a explicat pentru RFI de ce sunt atat de mari diferentele salariale dintre sectorul bugetar si sectorul privat, afirmand ca totul porneste de la deciziile politice.

Rata de participare pare sa fie mai importanta decat candidatii. Hai, sa vedem ce va poate pielea

Alegerile de duminica sunt despre nivelul de participare. Si capacitatea partidelor de a-si mobiliza propriul electorat. Pare ca tot timpul a fost asa, dar acum e mai important ca oricand. De ce?.

Actrite din Romania cu iubiti mai tineri decat ele. Lia Bugnar are o frumoasa relatie cu Anghel Damian (FOTO)

Pentru multe vedete autohtone sau din strainatate, varsta este doar un numar atunci cand vine vorba de relatii. Multe cupluri sunt la fel de fericite ca in prima zi, cu toate ca ii despart cativa.

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump

Ofensiva americana impotriva Chinei si a tuturor companiilor chineze merge mai departe, multe dintre ele fiind considerate o amenintare serioasa pentru interesele interne. Printre ele, compania Huawei are un loc mare si foarte simbolic. Am putea explica acest comportament ciudat, nu prin amenintarea securitatii nationale, ci prin teama de concurenta. Huawei are cea mai buna tehnologie in ceea ce priveste tehnologia 5G si un avans de patrucinci ani fata de firmele occidentale in domeniul telecomunicatiilor si al noilor tehnologii.

Un Brexit fara acord, de trei ori mai scump decat pandemia pentru Regatul Unit

Un Brexit fara un acord comercial ar putea fi de trei ori mai scump pe termen lung decat pandemia de coronavirus pentru economia britanica, avertizeaza marti un studiu realizat de centrul de cercetare The UK in a Changing Europe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )