Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anunt de ultima ora al Vioricai Dancila: Vom merge la CCR. Ce se intampla cu Guvernul in urmatoarea perioada

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora al Vioricai Dancila: Vom merge la CCR. Ce se intampla cu Guvernul in urmatoarea perioada

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata dupa-amiaza, deciziile pe care PSD le-a luat in urma sedintei CEx de la malul marii. De asemenea, a fost stabilita strategia pentru votul din Parlament, de care Guvernul are nevoie pentru a-si putea numi noii ministri, in conditiile in care Klaus Iohannis a refuzat remaniarea. Viorica Dancila a tot . continuă pe Playtech

VIDEO Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara

Viorica Dancila a anuntat ca va merge in Parlament si va incerca sa obtina sustinerea necesara pentr.

Premierul Dancila: Vom merge in Parlament pentru aprobarea remanierii. Iohannis, comportament la fel de imatur si egoist ca Tariceanu - unul abandoneaza guvernarea, altul abandoneaza numirea ministrilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca va merge in Parlament pentru a obtine aprobarea remanierii guvernamentale si l-a criticat dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a respins.

Premierul Viorica Dancila: Vom merge in Parlament pentru a ne duce mandatul pana la capat

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de premier.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Nu vom iesi de la guvernare. Nu imi dau demisia. Cei lasi, slabi sau cu indoieli trebuie sa plece

Partidul Social Democrat nu va iesi de la guvernare - a fost mesajul transmis de premierul Viorica Dancila sambata, la inceputul Comitetului Executiv National al social-democratilor. Liderul PSD.

Iohannis i-a cerut Vioricai Dancila sa nu o propuna pe Rovana Plumb comisar european pentru ca va fi respinsa. Dancila l-a ignorat

Intr-o discutie cu jurnalistii purtata la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a relatat o discutie cu premierul Dancila. Seful statului i-a transmis Vioricai Dancila sa nu o propuna pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european pentru ca risca sa fie respinsa de Parlamentul European. Dancila nu a tinut cont. Iohannis sustine ca Romania va primi un portofoliu irelevant in noua Comisie Europeana.

Accident grav in Suceava! SMURD-ul a intervenit de URGENTA! Bilant de ultima ora

Un accident cumplit de circulatie s-a produs in aceasta seara in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au fost grav ranite.

Incendiu de vegetatie in Buzau! Campurile au fost cuprinse de flacari! Detalii de ultima ora

Un incendiu de vegetatie uscata s-a extinspe o suprafata de 4 hectare pe raza localitatii Parscov, a anuntat miercuri Biroul de presa al ISU.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

Anunt de ultima ora despre pensii! Ministrul Muncii: Suntem cu toate pensiile recalculate

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va incepe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budai. Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt tiparite, sunt facute.

Apelul Vioricai Dancila: in Romania, 52% sunt femei. Cer sprijinul tuturor femeilor! Puterea se castiga, puterea nu se cedeaza

Premierul Viorica Dancila i-a avertizat pe cei din Opozitie ca puterea se castiga, nu se cedeaza. De asemenea, aceasta a cerut sprijinul tuturor femeilor pentru scrutinul din noiembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )