Libnet.ro
UNICEF

15:01

CEx cu lacrimi si tipete la PSD. Anuntul facut de Viorica Dancila, la final

Playtech Playtech,
CEx cu lacrimi si tipete la PSD. Anuntul facut de Viorica Dancila, la final

Viorica Dancila a iesit dupa CEx-ul PSD alaturi de Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, alaturi de alti colegi din partid. Se pare ca in cele din urma, apele s-au calmat, iar deciziile luate in cadrul sedintei au fost unele normale in aceasta situatie. Primele concluzii dupa CEx-ul PSD: Mi-am urecheat colegii! Am hotarat excluderea . continuă pe Playtech

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis.

Viorica Dancila, dupa aflarea rezultatului exit-poll: Lupta noastra este pentru Romania. Suntem in turul II cu toate criticile si toata campania anti-PSD si anti-Viorica Dancila

Presedintele PSD Viorica Dancila a tinut un discurs la sediul PSD, dupa inchiderea urnelor si dupa aflarea estimarilor la exit-poll, care o trimitin turul doi al alegerilor.

Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Casele de pariuri din Romania au afisat cotele pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. Marea batalie pentru Palatul Cotroceni se da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele Romaniei este mare favorit la pariuri, dar cei care isi pun banii pe Viorica Dancila pot castiga o suma uriasa, daca liderul PSD castiga alegerile. Viorica Dancila .

Viorica Dancila: Domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis dupa ce acesta din urma a reafirmat pe Facebook ideea ca nu va veni la nicio dezbatere cu Dancila. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine. Am rabdare. inca il astept pe presedinte sa gaseasca intelepciunea, a scris Dancila marti pe Facebook.

Viorica Dancila: Am votat impotriva austeritatii, pentru o Romanie unita

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a votat la Liceul Sf. Sva din Capitala. Acolo, aceasta a afirmat ca are obiceiul de a se trezi foarte devreme si a subliniat ca a votat impotriva austeritatii.

Sedinta cu lacrimi si scandal la PSD. Viorica Dancila a plans dupa o disputa cu Claudiu Manda

Cearta in interiorul Partidului Social Democrat. Lia Olguta Vasilescu a fost arbitru intre Viorica Dancila si Claudiu Manda. Dancila si Manda au avut un schimb de replici foarte taios, iar in acest.

Liderii social-democrati, sedinta CEx de urgenta. PSD discuta excluderea Alinei Birchall

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti, de la ora 16,00, a anuntat Biroul de presa partidului. Presedintele PSD, Viorica Dancila, preciza luni ca in cadrul sedintei urmeaza sa fie.

Liderii social-democrati, sedinta CEx de urgenta. PSD discuta excluderea Ana Birchall

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste marti, de la ora 16,00, a anuntat Biroul de presa partidului. Presedintele PSD, Viorica Dancila, preciza luni ca in cadrul sedintei urmeaza sa fie.

Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila

Alegeri prezidentiale 2019. Votul masiv in Diaspora a adus ingrijorare in casa PSD, dar a si demonstrat partidului cine sunt fideli culorii rosii. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Primul tur al alegerilor prezidentiale 2019 s-a incheiat duminica seara, 10 .

Digi24: Viorica Dancila este inchisa in biroul din Kiseleff de 8 ore. PSD-istii se tem ca ii tradeaza primarii

Cu doar doua ore inainte de inchiderea urnelor, social-democratii incearca sa mobilizeze primarii pentru finalul primului tur al alegerilor prezidentiale 2019. Conform unor surse de la varful partidului, liderii PSD, in frunte cu Viorica Dancila sunt nemultumiti de prezenta slaba la vot in judetele traditionale PSD. Maramuresul, fieful baronului PSD, Gabriel Zetea, dar si judetele din Moldova, Bacau, Botosani si Neamt nu au rezultatele la care se asteapta partidul. Viorica Dancila asteapta, inchisa in birou de mai bine de 8 ore, finalul scrutinului electoral.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )