Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila a fost aleasa candidatul oficial pentru functia de presedinte al Romaniei, din partea PSD. Cum a reactionat Gabriela Firea

Playtech Playtech,
Viorica Dancila a fost aleasa candidatul oficial pentru functia de presedinte al Romaniei, din partea PSD. Cum a reactionat Gabriela Firea

Azi, 23 iulie, se da verdictul in PSD. Capii partidului isi vor desemna, in sfarsit, candidatul oficial la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului. in cazul in care nu era deja evident, Viorica Dancila este favorita, dar exista si adversar, Gabriela Firea, care, insa, nu prea are sustinerea membrilor mari din PSD. Decizia va fi . continuă pe Playtech

CExN a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

44: CExN a votat ca Viorica Dancila sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Doar doua voturi au fost impotriva liderului social-democrat, in rest toti membrii Comitetului Executiv National au fost.

Vicepresedintele ALDE critica maniera in care PSD si-a desemnat prezidentiabilul: Sunt dezamagit Viorica Dancila este alegerea social-democratilor pentru Cotroceni

Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE, critica maniera in care a fost desemnat candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna, in conditiile in care social-democratii au ales-o, miercuri, pe Viorica.

ALDE, prima reactie dupa ce Dancila a fost aleasa PREZIDENTIABILUL PSD: Tariceanu, sigurul capabil sa ia voturi si din partea de dreapta, altfel DEGEABA TE PREZINTI (VIDEO)

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, marti, pentru B1 TV, dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidat la presedintie, lasandu-l pe Calin Popescu Tariceanu in offside, ca nu e cazul.

Viorica Dancila: Am fost singurul prim-ministru care si-a asumat greselile si am incercat sa le indrept (VIDEO)

Guvernul a fost eficient, iar Liviu Dragnea nu trebuie judecat, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, in cadrul unei conferinte de presa, de marti, intrebata de ce a acceptat sa ramana izolata de catre.

Viorica Dancila a fost validata in CEx drept candidat PSD la alegerile prezidentiale

UPDTAE:Viorica Dancilaa fost validata de Comitetul Executiv al PSD dreptcandidat al partidului la alegerile prezidentiale, potrivit unor surse politice. Viorica Dancilaa fost.

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Sibiu

Viorica Dancila a fost intampinata de un grup de protestatari la Sibiu, in momentul in care a vrut s.

Viorica Dancila: Kovesi are semne de intrebare pentru activitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, legat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi discutat .

Viorica Dancila, candidatul PSD pentru prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa de Biroul National Permanent candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale. Doar doua doua voturi au fost impotriva. urmeaza sa fie dat votul si in Comitetul Executiv al PSD.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Liviu Plesoianu: Viorica Dancila va candida din partea CEX. Eu voi candida din partea romanilor

Liviu Plesoianu a avut o reactie dupa ce premierul Viorica Dancila a fost desemnata in cadrul unui CEx PSD, drept candidatul oficial al social-democratilor in cursa pentru prezidentiale. Deputatul PSD s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )