Libnet.ro
UNICEF

00:07

Codrin Stefanescu anunta cutremur in PSD. Sondajul lui Pieleanu va arunca in aer CEx-ul

Playtech Playtech,
Codrin Stefanescu anunta cutremur in PSD. Sondajul lui Pieleanu va arunca in aer CEx-ul

Codrin Stefanescu este atat de indignat de turnura pe care au luat-o lucrurile in PSD, incat a ajuns sa se amuze, in loc sa planga sau sa se enerveze. Dar, evident, nu-i rasul sau. A scris pe Facebook ca urmeaza o surpriza pentru toti: sondajul lui Pieleanu, dar e spusa in mod ironic, pentru ca . continuă pe Playtech

Codrin Stefanescu, inaintea sedintei PSD pentru desemnarea prezidentiabilului: Un vis urat pe cale sa devina realitate - finala Klaus-Barna! Treziti-va, colegi din CEx!

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, inlaturat din functie imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, si-a indemnat pe colegii din Comitetul Executiv sa se trezeasca, spunand ca un vis urat este pe cale sa devina realitate - o finala intre Klaus Iohannis si Dan Barna la prezidentiale.

Codrin Stefanescu, ironic inaintea CEx-ului PSD: E ziua cea mai importanta din istorie! Secretul va fi, in sfarsit, cunoscut!

Liviu Plesoianu si Codrin Stefanescu au postat pe Facebook mesaje inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD care ar urma sa decida prezidetiabilul partidului, primul indemnand la un vot in care sa triumfe adevarul, nu ipocrizia, iar cel de-al doilea, ironizand sondajul care va fi prezentat la CEx.

Codrin Stefanescu, despre candidatura lui Barna: ,,Sistemul si-a anuntat decizia

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a reactionat, duminica, dupa ce Alianta USR-PLUS si.

Codrin Stefanescu, dupa ce Fifor si Teodorivici au anuntat ca nu mai vor sa candideze la prezidentiale: Ca sa fie bine sa nu se supere unii

Codrin Stefanescu reactioneaza luni, pe Facebook, dupa ce Mihai Fifor si Eugen Teodorivici au anuntat ca nu mai vor sa candideze la prezidentiale, lasand de inteles ca doar Viorica Dancila va ramane i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )