Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, primele explicatii despre starea de sanatate. Unde s-a tratat liderul PSD

Playtech Playtech,
Dragnea, primele explicatii despre starea de sanatate. Unde s-a tratat liderul PSD

Liviu Dragnea a oferit, luni, primele explicatii despre starea sa de sanatate. Liderul PSD a oferit detalii si despre spitalul unde a fost internat. Liviu a aparut la sedinta CEX a PSD sprijinit de de secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu. M-am intors, desi unii au vrut sa imi bage cutitul in spate, ma refer [] . continuă pe Playtech

Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate: Le conduc campania si in caruciorul cu rotile

Liviu Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate si despre perioada in care se va putea implica in campanie. Ma voi implica total in aceasta campanie. Si in carucior cu rotile si tot le conduc.

Florin Piersic, primele informatii despre starea sa de sanatate. Nu am fost internat, nici operat de urgenta

Florin Piersic a facut primele declaratii, dupa ce s-a spus ca a ajuns de urgenta la spital. Actorul se simte foarte bine si le-a multumit tuturor pentru sustinere. Am primit telefoane, dar nu am.

Dezvaluiri iNDUIOSATOARE facute de Florin Piersic... TOT adevarul despre starea sa de sanatate: imi pare rau ca trebuie sa spun asta

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor din Romania, a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, potrivit Stirescu. Ma simt foarte bine si chiar sunt foarte.

Connect-R, primele declaratii despre impacarea cu Misha!

Connect-R, primele declaratii despre impacarea cu Misha! Citeste mai mult pe spynews. ro .

Anunt TERIBIL facut in urma cu putin timp: Din pacate, este vorba despre Florin Piersic! Marele actor...

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor din Romania, a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, potrivit Stirescu.

Andreea Balan, vesti despre starea ei de sanatate: Ma doare cat doua operatii la un loc

Andreea Balan a avut o prima reactie dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa. M-am trezit, sunt ok, ma aflu la terapie intensiva si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a .

Vesti noi despre starea de sanatate a Gabrielei Firea

Momente de cumpana pentru primarul general, Gabriela Firea. A fost supusa, in cursul noptii trecute, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal. Din fericire,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )