Libnet.ro
UNICEF

16:31

Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor speciale. Ce spune despre taxa de solidaritate

Playtech Playtech,
Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor speciale. Ce spune despre taxa de solidaritate

Ministrul Finantelor Publice propune plafonarea pensiilor speciale la 10. 000 de lei. Eugen Teodorovici a anuntat, luni, ca in sedinta CEx-ului PSD s-a cazut de acord, in principiu, ca plafonul sa fie de 10. 000 de lei pentru pensiile speciale, iar pensionarii care primesc mai mult sa plateasca o taxa de solidaritate. Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor . continuă pe Playtech

Teodorovici anunta taxa de solidaritate pe pensiile speciale de peste 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, s-a discutat despre un plafon pus pensiilor speciale, care sa fie de 10. 000 de lei, iar pentru pensiile.

Eugen Teodorovici anunta o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale mai mari de 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat luni intentia de introducere a unei taxe de solidaritate care sa se aplice pensiilor speciale care depasesc 10. 000 de lei. USR: Teodorovici nu a spus ca taxa de solidaritate va viza maximum jumatate din pensiile speciale.

PENSII SPECIALE. Eugen Teodorivici, anunt surprinzator: Pensiile speciale vor fi impozitate

Eugen Teodorovici anunta primele masuri votate in CEx PSD cu privire la rectificarea bugetara pregatita de Guvern. Ministrul de Finante confirma impozitarea pensiilor speciale, dar si limitarea gratuitatilor.

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

EUGEN TEODOROVICI: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Avertismentul lui Strycova pentru Simona Halep. Ce spune despre sansele romancei in finala cu Serena Williams

Eliminata fara drept de apel de catre Serena WIlliams in semifinalele turneului de la Wimbledon, Barbora Strycova a vorbit despre meciul cu jucatoarea din SUA.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )