Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei: Uite ca m-a convins

Playtech Playtech,
Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei: Uite ca m-a convins

Gabriela Firea a anuntat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Nu, sub nicio forma nu s-a pus problema in aceasta manieraUite ca m-a convins, a spus Firea. Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei Marti, la finalul CEx al PSD, unde a fost desemnata Viorica Dancila prezidentiabilul PSD, Gabriela Firea . continuă pe Playtech

Gabriela Firea vrea un nou USL pentru prezidentiale: O alianta electorala PSD-ALDE cu Pro Romania

Gabriela Firea considera ca o solutie pentru candidatura la prezidentiale este crearea unei aliante electorale intre PSD-ALDE si Pro Romania si sa fie desemnat pentru cursa cel mai bine plasat candidat, insa pana in prezent nici nu a fost discutata aceasta optiune, relateaza Mediafax.

Gabriela Firea: Cu siguranta ca voi candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a anuntat, marti, la finalul CEx al PSD, ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, subliniind ca nu s-a pus problema sa isi retraga candidatura la.

FIREA, DUPA SEDINTA CEX: Cu siguranta voi candida la Primaria Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, marti, dupa Comitetul Executiv al PSD, ca va candida in anul 2020 la alegerile locale pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Firea a precizat ca s-a retras din cursa interna pentru a fi desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale pentru ca nu a avut sustinerea colegilor si nu doreste sa fie acuzata ca din cauza ei s-au pierdut alegerile.

Firea candideaza la Presedintie: Am un procent mai mare ca al domnului Iohannis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca vrea sa devina candidatul PSD pentru ale.

Traian Basescu o umileste pe Gabriela Firea: PSD isi revine. Se agita degeaba

Traian Basescu o ironizeaza grav pe Gabriela Firea. Ar fi multe motive pentru care ar putea oricine sa faca asta, insa fostul presedinte al Romaniei este de parere ca primarita Capitalei n-are sanse la alegerile prezidentiale. in plus, el considera ca PSD isi revine sub conducerea Vioricai Dancila, ceea ce inseamna ca partidul va reveni .

Gabriela Firea, oficial spre Cotroceni cu atacuri la Dancila, Dragnea si tot PSD-ul. Dar ce se intampla cu sotul Pandele

Primarul general al Capitalei a declarat faptul ca intra in competitia din partid pentru alegerile prezidentiale. Afirmatia a venit la pachet si cu cateva atacuri pentru Viorica Dancila si Liviu Dragnea. Firea, oficial in cursa pentru Cotroceni. Plina de atacuri pentru Dragnea si Dancila Gabriela Firea a declarat ca va fi parte din alegerile cetatenilor .

Gabriela Firea, atac ferm catre Viorica Dancila: Nu este buna strategia PSD sa aiba un candidat mamica sau bunica la prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un atacdur la adresa liderului PSD, Viorica Dancila pe tema candidaturii la presedintie. Astfel, Gabriela Firea considera ca Viorica Dacila nu trebuie sa.

Gabriela Firea isi retrage candidatura la prezidentiale. Cale libera pentru Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a anuntat colegii in sedinta Biroului Permanent National al PSD ca isi retrage candidatura la alegerile prezidentiale.

Surse: Gabriela Firea s-a retras din cursa pentru prezidentiabilul PSD

Gabriela Firea s-a retras din cursa interna pentru stabilirea candidatului PSD la alegerile prezidentiale, informeaza surse B1 TV. Primarul Capitalei le-ar fi spus colegilor ca a luat aceasta decizie pentru ca.

Ramasa fara sustinere, Gabriela Firea a anuntat in sedinta PSD ca isi retrage candidatura la prezidentiale - surse

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a anuntat colegii in sedinta Biroului Permanent National al PSD ca isi retrage candidatura la alegerile prezidentiale, au declarat pentru Mediafax surse din partid. in acest moment, este clara desemnarea Vioricai Dancila in cursa pentru Cotroceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )