Libnet.ro
UNICEF

15:17

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: Ce spune CTP despre demisia Vioricai Dancila: Executare in 48 de ore

Cristian Tudor Popescu a analizat, luni seara, la Stirile Pro TV, rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii.

EXIT POLL BEC Turul doi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Turul doi Rezultate BEC Turul doi. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Da semn de slabiciune

00 Turul doi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Turul doi Rezultate BEC Turul doi. CristianTudor Popescu a spus ca e posibil ca Viorica Dancila sa fie schimbata de la conducerea PSD, dupa ce a.

Se reuneste Comitetul Executiv al PSD. Se asteapta demisia Vioricai Dancila

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, astazi, principala tema luata in discutie urmand a f.

Marius Budai spune ca nu ii cere demisia Vioricai Dancila

Fostul ministru al Muncii Marius Budai spune ca nu ii va cere demisia Vioricai Dancila din fruntea PSD pentru ca a facut parte din echipa ei, ca Marcel Ciolacu este un bun organizator si ca un congres in partid s-ar impune la sfarsitul lunii ianuarie.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Victor Ponta: Daca o pui pe Olguta Vasilescu sef de campanie, de ce te miri ca ai luat scorul lui Vadim Tudor? Ce spune despre Ciolacu la sefia PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la TVR, ca nici Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, sau Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, nu ar fi castigat in fata lui Klaus Iohannis, in turul doi, dar ca nu ar fi obtinut un scor atat de mic precum Viorica Dancila.

GABRIELA FIREA: Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos

Gabriela Firea spune ca nu este de acord ca persoane precum Gabriel Oprea sa detina functii de vicepresedinti in PSD, aratand ca detinatorii acestor functii sunt alesi in Congres, nu in Comitetul Executiv al PSD. Nu mi se pare normala o patrundere pe usa laterala sau pe usa din dos, a spus Firea.

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )