Libnet.ro
UNICEF

20:47

Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Playtech Playtech,
Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Cifrele secrete de la sondajul Partidului Social Democrat. Ce negocierile se arata intre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Gabriela Firea pentru prezidentiale? Sondaj secret la PSD Prim-ministrul a convocat CEX al Partidului Social Democrat pentru ziua de marti pentru a se anunta drept candidat la alegerile prezidentiale. Pe data de 3 august este programat Congresul . continuă pe Playtech

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Valeriu Steriu (PSD): Sunt convins ca Viorica Dancila ar intra in turul doi la prezidentiale, cu peste 30%. A crescut foarte mult de cand a preluat partidul

Premierul Viorica Dancila este considerat cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat deputatul Valeriu Steriu pentru RFI. Alesul social-democrat a precizat faptul ca Dancila a crescut foarte mult de cand a preluat partidul.

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

VIORICA DANCILA: Unii membri ai partidului nostru nu au invatat nimic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si-a anuntat demisia din functie inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca unii membri ai PSD nu au invatat nimic si au crezut ca, daca ies in spatiul public inainte de a vorbi in forul statutar, ii va aprecia cineva.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

VIORICA DANCILA: Nu am decis remanierea pentru ca asa vrea Iohannis

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat, luni, ca a luat decizia de remaniere a ministrilor de Interne si Externe nu pentru ca asa vrea presedintele Iohannis, ci pentru ca asa crede ca Guvernul va avea mai multa credibilitate, mai multa incredere, informeaza Agerpres.

Cat fight la CEx-ul PSD. Gabriela FIREA ii reproseaza premierului ca A iNCALCAT regulile! Viorica DANCILA a anuntat ca DEMISIONEAZA de la sefia PSD, daca nu se atinge obiectivul

Tensiune maxima, luni, in CEx-ul PSD. Gabriela Firea a lansat un tir de reporsuri la adresa liderului Viorica Dancila. Primarul general o considera vinovata pe Dancila pentru ca a vorbit public despre o.

Viorica Dancila, scoasa din sarite de Alex Dima de la PRO TV. Dialog savuros despre Teleorman, intre cei doi

Viorica Dancila a fost scoasa din sarite de Alex Dima, reporterul de la Pro TV care a mai trecut printr-o situatie similara in perioada in care lider al PSD era Liviu Dragnea. Jurnalistul a intrebat-o pe Dancila ce a facut pentru a scoate judetul Teleorman din saracie, dar premierul a ocolit raspunsul si i-a reprosat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )