Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Playtech Playtech,
Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul []. continuă pe Playtech

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6321 lei/euro, in scadere cu 0,12% fata de nivelul atins luni, cel mai scazut din ultima luna.

S-a maritat Chiara Ferragni, cel mai de succes fashion blogger din lume

Chiara Ferragni, cea considerata cel mai de succes fashion blogger din lume, s-a maritat cu rapperul italian, Fedez. Iata cum a decurs ceremonia si cate rochii a purtat.

Acesta e telefonul cu cel mai bun ecran, daca tii cont de parerea altora

La scurt timp dupa lansarea noului smartphone de top Sony Xperia XZ3, cei de la Sony au comandat un studiu independent din partea Strategy Analytics pentru a afla telefonul cu cel mai bun ecran. Cei de la Strategy Analytics au realizat in urma cu cateva zile un studiu independent pentru a afla care este telefonul [].

Horoscop rune 3-9 septembrie, prezentat de Mihai Voropchievici. Berbecul e cel mai fericit, protectie divina pentru Gemeni

E o perioada benefica pentru multe zodii, a aratat numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3. Berbec E cel mai fericit, are o saptamana plina de dragoste si pasiune. Taur.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Cel mai scump iPhone e o adevarata piesa de muzeu

De aproape un an, cand ne referim la cel mai scump iPhone, ne vine in minte atragatorul iPhone X. Daca te uiti insa atent pe eBay, exista un telefon Apple mult mai scump decat 1000 de euro. Cu doar cateva zile inainte de anuntarea celor mai noi smartphone-uri Apple pentru 2018, o iteratie incipienta a [].

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile cu cel mai curat suflet

Oamenii se impart in doua categorii mari si late: buni si rai. Vom vorbi azi despre cei dintai, despre oamenii cu suflet curat, buni, blanzi si intelepti, care merita tot ce-i mai bun in Cer si pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )