Libnet.ro
UNICEF

22:45

Chinezii de la Vivo au cel mai ieftin telefon cu senzor de amprenta in ecran

Playtech Playtech,
Chinezii de la Vivo au cel mai ieftin telefon cu senzor de amprenta in ecran

Vivo X23 este cel mai recent smartphone al chinezilor cu un senzor de amprenta ascuns in ecran si un pret mult mai accesibil decat cel asociat futuristului Vivo NEX. Cei de la Vivo au un. continuă pe Playtech

Alegeri in Suedia: Social-democratii, cel mai prost rezultat din 1908 pana in prezent. Extrema dreapta ajunge pe locul 3

Duminica au avut loc alegeri parlamentare in Suedia. Social-democratii au obtinut 25,4% dintre voturile exprimate, cel mai slab rezultat din 1908 pana in prezent. Moderatii au obtinut 18,4%, iar partidul.

Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a declarat sambata David Lidington, seful de cabinet al premierului britanic Theresa May, potrivit Agerpres.

Cel mai ciudat satelit care a orbitat vreodata Pamantul

Mii de sateliti orbiteaza planeta, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill.

Acordarea premiului Oscar pentru cel mai popular film se va amana

In august, Academia Americana de Film anunta o noua categorie de premii - mai exact, cel mai bun film popular, care ar fi oferit o sansa filmelor de tip blockbuster sa castige si la alte.

Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,12%, cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,12%,cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent,.

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput sa produca electricitate

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput, ieri, sa produca energie electrica in apropiere de coasta de nord-vest a Marii Britanii, a anuntat compania daneza Orsted, informeaza CNBC, conform Agerpres.

Cel mai mare fake-news al zilei, devoalat la Antena 3. Nu va lasati manipulati!

Andreea Sava a devoalat, joi, la Editie speciala, cel mai mare fake-news al zilei, o stire care o avea ca subiect pe Viorica Dancila. Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Cat B35 Smart 4G e cel mai nou telefon care rezista in situatii extreme

Se prea poate sa ai nevoie de un telefon foarte rezistent uneori. Pentru acele momente tocmai a fost anuntat un noi model Cat: B35 Smart 4G. Din gama telefoanelor Cat face parte si Cat B35, un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )