Libnet.ro
UNICEF

14:45

Chinezii de la Xiaomi lanseaza global cel mai ieftin telefon de top

Playtech Playtech,
Chinezii de la Xiaomi lanseaza global cel mai ieftin telefon de top

Anuntat oficial in urma cu cateva saptamani, Pocophone F1 al celor de la Xiaomi este cel mai interesant telefon de top al momentului, cu un pret care te lasa cu gura cascata. Spre deosebire de alte chinezarii care-ti fura privirea, F1 a fost lansat global. Timp de cateva saptamani, Pocophone F1 a fost subiectul multor []. continuă pe Playtech

Xiaomi lanseaza Pocophone F1 global: cat costa cel mai ieftin telefon de top

Anuntat oficial in urma cu cateva saptamani, Pocophone F1 al celor de la Xiaomi este cel mai interesant telefon de top al momentului, cu un pret care te lasa cu gura cascata. Spre deosebire de alte chinezarii care-ti fura privirea, F1 a fost lansat global. Timp de cateva saptamani, Pocophone F1 a fost subiectul multor [].

Unde gasesti in Romania cel mai ieftin Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 a intrat, oficial, in magazine, asa ca poate vrei sa stii de unde sa cumperi noul telefon al sud-coreenilor la cel mai bun pret. Samsung Galaxy Note 9 este noul flagship sud-coreean, anuntat pe 9 august si intrat in magazine pe 24 ale lunii. Are cam tot ce ti-ai putea dori [].

Rusia si China organizeaza CEL MAI MARE EXERCITIU MILITAR de dupa Razboiul Rece! Vostok-2018: Peste 300.000 de soldati simuleaza un atac asupra NATO!

Rusia va organiza luna viitoare cel mai mare exercitiu militar de dupa Razboiul Rece. Acesta este programat pentru perioada 11-15 septembrie si se va desfasura in Siberia. La exercitiu vor lua parte si.

VIDEO Cine este cel mai rapid jucator din circuitul ATP? Ce au declarat Federer, Nadal si alte nume mari

Cu US Open-ul in plina desfasurare, jurnalistii de la TennisTV au lansat o intrebare celor mai mari jucatori ai lumii: cine este cel mai rapid sportiv din circuitul ATP? Au existat mai multe variante, insa totusi unul a avut cele mai multe voturi, printre care si cele ale lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Doua cutremure s-au produs n judetul Buzau, cel mai mare cu magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter

Doua cutremure s-au produs in ultimele 10 ore in judetul Buzau, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 3,1 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, scrie Mediafax.

Charlene de Monaco este printesa care se imbraca cel mai sexy. Are voie cu rochii fara maneci si cu decolteul la vedere!

Inainte ca Charlene Wittstock sa devina Printesa Charlene de Monaco, ea a fost inotatoare olimpica din Africa de Sud. Ea si Printul Albert al II-lea s-au cunoscut la o petrecere, care a avut loc in casa lui, iar de acolo totul e istorie. Au trecut sapte ani de cand Charlene este printesa si nici macar o data nu a avut o aparitie dezamagitoare. Este un exemplu de stil si eleganta, dar, in acelasi timp, si de curaj pentru ca adopta tinute sexy si indraznete.

Vivo promite telefonul cu cel mai rapid senzor de amprenta sub ecran

Vivo a lansat primul smartphone cu un senzor de amprenta sub ecran in luna martie a acestui an. Dupa aproximativ jumatate de an, Vivo X23 va integra cea mai noua versiune a acelei tehnologii revolutionare. in timp ce posesorii de iPhone X se bucura de un mecanism de recunoastere faciala versatil, care functioneaza pe timp [].

Caz SOCANT in Vaslui! Un barbat s-a sinucis in cel mai oribil mod cu putinta

Un barbat din comuna Viderei, judetul Vaslui, si-a dat foc in WC-ul din fundul curtii si a murit carbonizat, arzand ca o torta. Mai mult, acesta nu era la prima tentativa de suicid. in urma cu cateva.

MOMENT HALUCINANT in box: Cel mai SCURT meci din istorie a durat doar... O SECUNDA!

Partida dintre americanul Curtis Harper si nigerianul Efe Ajagba a intrat in Cartea Recordurilor! Lupta din Minneapolis de vineri este cea mai scurta din istoria boxului: a durat doar o secunda. Curtis Harper a.

MOMENT HALUCINANT in box: Cel mai SCURT meci din istorie a durat doar... O SECUNDA! (VIDEO)

Partida dintre americanul Curtis Harper si nigerianul Efe Ajagba a intrat in Cartea Recordurilor! Lupta din Minneapolis de vineri este cea mai scurta din istoria boxului: a durat doar o secunda. Curtis Harper a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )