Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lenovo are noi telefoane cu Android bune pentru bugete mici

Playtech Playtech,
Lenovo are noi telefoane cu Android bune pentru bugete mici

Destul de similare din prisma specificatiilor hardware, cele mai noi telefoane lansate de chinezii de la Lenovo sunt intitulate Lenovo S5 Pro si K5 Pro. Per ansmblu, sunt destul de aratoase, dar. continuă pe Playtech

Buhuceanu (ACCEPT): Parteneriatul civil nu are nicio legatura cu referendumul pentru familie / Dragnea si Tariceanu vor respecta sau nu deciziile Curtii Constitutionale?

In cadrul partidului nostru eu nu am auzit astfel de discutii, deci nu inteleg de ce trebuia depus astazi miercuri n. r) sau zilele acestea, a afirmat Liviu Dragnea, miercuri la Parlament, intrebat fiind despre data la care va fi depus proiectul referitor la parteneriatul civil. Chestionat daca a vazut proiectul si daca are nemultumiri cu privire la initiativa legislativa, Liviu Dragnea a raspuns: Nu l-am vazut. Vom discuta in cadrul Comitetului Executiv National daca sustinem si cand sa inceapa procedurile. E simplu. Parteneriatul civil nu are nicio legatura cu referendumul pentru familie, precizeaza el pentru HotNews.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )