Libnet.ro
UNICEF

10:45

Monstrul din China care construieste poduri te va impresiona

Playtech Playtech,
Monstrul din China care construieste poduri te va impresiona

Chinezii folosesc un utilaj special pentru constructia podurilor si viaductelor. Masinaria e o adevarata minune inginereasca. Nu doar ca podurile sunt construite mai rapid, dar sunt si mai. continuă pe Playtech

Inspectorul Antidrog din Constanta care a evadat din sediul politiei, a fost prins

Inspectorul Antidrog din Constanta care a evadat din sediul politiei, dupa ce a furat un telefon mobil, a fost prins! Barbatul era cautat de anchetatori, dar si de familia care se teme ca ar putea sa recurga .

Actorii teatrului din Constanta care au semnat scrisoarea n care acuza abuzuri grave ale directoarei Dana Dumitrescu au fost dati afara din distributia unui spectacol. Consiliul Judetean anunta un control la teatru

Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu, Alexandru Axente si Iulian Enache, patru dintre cei sapte actori ai Teatrului de Stat din Constanta care au semnat o scrisoare deschisa adresata presedintelui Consiliului Judetean, in care acuza abuzuri grave ale managerului teatrului, Dana Dumitrescu, au fost anuntati ca nu vor mai face parte din distributia unui spectacol, la cateva ore dupa ce scrisoarea lor deschisa a aparut in spatiul public. intre timp, Consiliul Judetean Constanta a anuntat ca va face un control la teatru, pentru a verifica acuzatiile pe care cei mai cunoscuti actori ai teatrului i le aduc directoarei Dana Dumitrescu.

Coincidenta stranie pentru Oana, tanara din Arad care s-a sinucis! Ce a facut in urma cu ceva timp! Detaliul incredibil care a iesit la iveala acum (FOTO)

Coincidenta de-a dreptul stranie pentru Oana Ioja, fiica unui om de afaceri din Arad, care a fost gasita moarta. Din primele cercetari, tanara care urma sa se casatoreasca s-ar fi sinucis, fara insa s?.

Acesta este tanarul din Botosani care a murit carbonizat in masina chiar de ziua lui - FOTO

Accident cumplit in aceasta noapte la Botosani. Un baiat a murit chiar in ziua in care urma sa implineasca 20 de ani, iar o fata de 18 ani a ajuns in stare critica la spital. Cei doi erau impreuna .

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

Ce posta Oana, fiica afaceristului din Arad care s-a sinucis, pe pagina sa de Facebook in urma cu o luna

Oana, fiica unui afacerist din Arad, a fost gasita moarta in casa la doar 32 de ani. Din primele cercetari, tanara, care urma sa se casatoreasca, s-a spanzurat. Gestul fetei este cu atat mai greu de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )