Libnet.ro
UNICEF

07:45

Motocicleta electrica superba care se incarca mai repede decat un telefon

Playtech Playtech,
Motocicleta electrica superba care se incarca mai repede decat un telefon

Chinezii lucreaza la motocicleta electrica perfecta pentru orase care se incarca intr-o pauza de cafea. Promite o autonomie impresionanta si performante pe care nu le poti. continuă pe Playtech

Senatul a decis: Unii romani vor putea iesi la pensie mai repede

Mii de romani vor putea iesi mai repede la pensie, dupa ce Senatul a votat proiectul de lege care prevede reducerea varstei de pensionare, pentru cei care au lucrat in grupa a doua de munca. Cei care au lucrat.

FABULOS: Vedeta PRO TV care are salariul MAI MARE decat Andreea Esca!

Cea mai tare stirista a tarii, al carei salariu a fost intotdeauna un mit, pare sa fie surclasata de nimeni alta decat Mihaela Radulescu, si eauna din cele mai iubite prezentatoare TV din Romania.

RALUCA TURCAN DESPRE ANIVERSAREA ADERARII LA NATO: Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE

Romania merita cu siguranta mai mult decat o guvernare PSD-ALDE, la 15 ani de la aderarea la NATO, a afirmat marti liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan.

Cetatile dacice transformate de urmasii dacilor in terenuri pentru kick-boxing. Vladimir Brilinsky: Sa faci box in siturile UNESCO e mai grotesc decat orice

Membrii unui club de kick-boxing au transformat cetatea dacica Banita in loc de lupta si antrenament. Urmeaza intalniri la alte asezari dacice, spre nemultumirea celor care sustin ca monumentele UNESCO nu trebuie sa devina ringuri de box.

Ford confirma un nou model pentru Craiova: noul Ford Puma, un SUV mai mare decat EcoSport

Ford a anuntat oficial ca al doilea model pe care il va produce in uzina auto din Craiova se numeste Ford Puma si este un SUV care va fi pozitionat intre Ford EcoSport si Ford Kuga. Modelul Ford Puma va intra in productie in a doua parte a acestui an si va fi disponibil in showroom-uri pana la final de 2019. Va avea inclusiv o versiune de motorizare hibrida. Momentul are o importanta uriasa pentru uzina auto din Craiova, anul 2019 fiind primul in care Ford va produce doua modele diferite - EcoSport si Puma - pe aceeasi linie de fabricatie.

INTERVIU Tigarile clasice vs device-urile care incalzesc tutunul. Care sunt mai sigure si de ce? Christopher Proctor, Chief Scientific Officer in cadrul BAT: Device-urile care incalzesc tutunul sunt mai putin riscante decat tigarile

Pentru fumatori, ideea unui fumat mai putin riscant a fost intotdeauna atragatoare. Odata cu aparitia dispozitivelor de incalzire a tutunului a luat nastere o dezbatere referitoare la tigarile clasice versus device-urile care incalzesc, nu ard tutunul . Despre tehnologia din spatele PRRP Produse cu Potential de Risc Redus), despre riscurile scazute asociate cu dispozitivele de incalzire a tutunului, precum si despre studiile care sustin acest lucru am vorbit cu Christopher Proctor, Chief Scientific Officer BAT.

Motivul pentru care tot mai multi tineri din Romania fac infarct

Medicul Cristian Udroiu afirma ca in Romane se inregistreaza de 3 ori mai multe boli de inima decat media europeana. Media pacientilor pe care ii am este de 50-55 de ani. Pentru ca in mod frecvent am.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2866 seconds )