Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nubia Red Magic 3, cel mai bun telefon de care nu ai auzit

Playtech Playtech,
Nubia Red Magic 3, cel mai bun telefon de care nu ai auzit

Apple si Samsung sunt nume mari in lumea smartphone-urilor, insa chinezii de la Nubia lanseaza un telefon care promite mai mult, la un pret mult mai mic. Compania chineza Nubia a dezvaluit un. continuă pe Playtech

Virgil van Dijk (Liverpool), desemnat cel mai bun jucator al sezonului in Premier League

Fundasul echipei Livepool, Virgil van Dijk, a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului in campionatul englez, premiu decernat de sindicatul fotbalistilor profesionisti PFA).

Financial Times: Alegerile din Spania, cel mai polarizant scrutin de dupa dictatura lui Franco

Spania se confrunta cu un scrutin care a polarizat cel mai mult electoratul de la reinstituirea democratiei dupa moartea lui Francisco Franco in 1975, comenteaza cotidianul Financial Times, citat de Mediafax.

Premier League: Paul Pogba (Manchester United), mijlocasul care a mers cel mai mult pe teren in actualul sezon

Daily Mail a prezentat o statistica, din care reiese ca Paul Pogba de la Manchester United este jucatorul care a mers cel mai mult pe teren, dintre toti mijlocasii din Premier League.

Ghita Muresan, intr-un video de senzatie: romanul gigant foloseste cel mai mare iPhone

Gheorghe Ghita Muresan detine recordul de cel mai inalt jucator din istoria NBA. Totodata, e unul dintre cei mai inalti romani. in acest video, el a folosit un iPhone Xs Max, cel mai.

MARELE CUTREMUR va avea loc, CURAND?! Gheorghe Marmureanu, ANUNT BOMBA la 42 de ani de la CEL MAI MARE SEISM din Romania!

Romania a fost zguduita de cel mai puternic seism, pe 4 martie 1977. Aavut o magnitudine de 7,3 grade pe scara Richter si a produs enorm de multe pagube si au murit foarte multi oameni. Peste 30. 000 de.

MARELE CUTREMUR va avea loc CURAND?! Gheorghe Marmureanu, ANUNT BOMBA la 42 de ani de la CEL MAI MARE SEISM din Romania!

Romania a fost zguduita de cel mai puternic seism, pe 4 martie 1977. Aavut o magnitudine de 7,3 grade pe scara Richter si a produs enorm de multe pagube si au murit foarte multi oameni. Peste 30. 000 de.

FOTOGALERIE Cum arata santierul MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania

Parintii copiilor bolnavi de cancer locuiesc pe un scaun. Pe un scaun vom sta si noi si nu ne ridicam pana nu vom strange 100. 000 de SMS-uri. Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania - spitalul Fundeni. Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile.

Cel mai rapid camion din lume are 2.400 CP si e ca o masina de curse pe steroizi

Te-ai plictisit de masinile sport care se lauda cu peste 1. 000 de cai-putere sub capota? Priveste acest camion tunat care scoate aproape de doua ori mai multa forta decat cele mai puternice.

Cel mai gustos aperitiv. Cum faci marinata de peste perfecta si ce mirodenii se pun la fiert ca sa iasa delicioasa

Marinata de peste iese un deliciu daca sunt respectati pasii gatirii. Se poate pastra la borcan si 2-3 saptamani, dar nu mai mult pentru ca pestele se transforma in pasta. Reteta o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman.

HOROSCOP luna MAI 2019: Zodiile care vor avea o luna de cosmar

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai de cosmar. Nimic nu le merge bine. HOROSCO GEMENI- Nu fi atat de dura cu tine. Ai muncit din greu si ai ramas fara energie. Acorda-ti timp sa iti r.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )