Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bombardiere rusesti ne-au facut cu mana din Marea Neagra

Playtech Playtech,
Bombardiere rusesti ne-au facut cu mana din Marea Neagra

Intr-un set de circumstante fara precedent, sase bombardiere rusesti care survolau in Marea Neagra au fost interceptate de avioane britanice care au decolat de pe teritoriul Romaniei. intotdeauna a fost dificil sa intelegi fluxul de ganduri al rusilor in materie de conflicte armate, dar se pare ca Romania a ajuns sa urce destul de sus []. continuă pe Playtech

Reactia Rusiei dupa ce sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice desfasurate in Romania si care securizeaza spatiul aerian al NATO, potrivit unei comunicat difuzat.

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice desfasurate in Romania si care securizeaza spatiul aerian al NATO, potrivit unei comunicat difuzat.

Sase bombardiere rusesti interceptate de fortele Royal Air Force deasupra Marii Negre

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice desfasurate in Romania si care securizeaza spatiul aerian al NATO, potrivit unei comunicat difuzat de Royal Air Force RAF), transmite AFP.

Rusii DAU TARCOALE: 6 BOMBARDIERE, interceptate de avioanele britanice din Romania deasupra Marii Negre

A fost stare de alerta deasupra Marii Negre. Sase bombardiere rusesti au fost interceptate de catre avioanele de vanatoare britanice din Romania care securizeaza spatiul aerian al NATO, a anuntat Royal Air.

O fregata ruseasca a tras cu munitie de razboi in Marea Neagra

Fregata Amiral Grigorovici a efectuat un exercitiu de trageri cu munitie de razboi in Marea Neagra, fiind pentru prima data cand o nava din cadrul Flotei ruse de la Marea Neagra utilizeaza o racheta de.

ALERTA MILITARA! Rusii au tras cu MUNITIE DE RAZBOI in Marea Neagra

Alerta in Marea Neagra! O fregata ruseasca a tras cu munitie de razboi. Tragerile fac parte dintr-un exercitiu , anunta autoritatile de la Kremlin, potrivit stiripesurse. Potrivit sursei citate, a fost.

Distrugatorul USS Carney a intrat in Marea Neagra

Distrugatorul USS Carney, din clasa Arleigh Burke, a intrat duminica in Marea Neagra cu scopul de a desfasura operatiuni de securitate maritima si de a imbunatati capacitatea de interoperabilitate cu aliatii si partenerii din regiune, potrivit unui comunicat al Flotei a 6-a americane.

inca un tanar s-a inecat in Marea Neagra. Numar alarmant de victime de la inceputul sezonului estival

Un tanar de 29 de ani a fost scos din mare mort, in zona Capul Turcului, din Eforie Nord, fiind vorba, cel mai probabil de un barbat care fusese dat disparut inca de sambata. Scafandri ISU Dobrogea au fost c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )