Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce faci cand telefonul se incinge mai mult decat ar trebui

Playtech Playtech,
Ce faci cand telefonul se incinge mai mult decat ar trebui

Sunt multe circumstante in care smartphone-ul tau s-ar putea incalzi tare. De aceea, trebuie sa ai in vedere ce faci daca ai telefonul fierbinte. Smartphone-urile moderne sunt mai rapide ca niciodata. Acestea au o putere de procesare comparabila cu PC-urile de top de acum cativa ani. Spre deosebire de un computer conventional insa, intr-un telefon []. continuă pe Playtech

OMV Petrom a inregistrat in 2017 un profit de 2,49 miliarde lei, mai mult decat dublu fata de 2016

OMV Petrom a inregistrat anul trecut un profit de 2,49 miliarde lei, fiind mai mult decat dublu fata de 2016 cand acesta a fost de 1,04 miliarde lei, potrivit unui raport al companiei. Pe baza rezultatelor preliminare si a fluxului de trezorerie extins foarte bun realizate in 2017, directoratul companiei propune un dividend in valoare de 0,020 lei/actiune pentru anul financiar 2017, in crestere cu 33% fata de anul anterior, ceea ce implica o rata de distribuire din profitul net de 45%. Propunerea finala privind dividendul va fi supusa aprobarii de catre Consiliul de Supraveghere si AGA din aprilie, a declarat Mariana Gheorghe, CEO al OMV Petrom S.

Tara europeana unde angajatii castiga mai mult decat pot cheltui

Danezii sunt pe cale sa cheltuieasca cei mai multi bani din ultimii 12 ani, dupa mai mult de cinci ani de dobanzi negative. Tara care domina clasamentul ONU al celor mai fericite popoare de la infiintarea.

HALEP a fost testata ANTI-DOPING! Rezultatul: De cateva ori MAI MULT decat MARIA SHARAPOVA

Simona Halep a fost testata anti-doping de mai multe ori decat Maria Sharapova in anul 2017 de catre Federatia Internationala de Tenis, potrivit listei tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste.

ITF: Simona Halep a fost testata anti-doping mai mult decat Maria Sharapova in 2017; Federer si Nadal, de cel putin 14 ori

Federatia Internationala de Tenis a publicat, pe site-ul oficial, lista tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste testele anti-doping in 2017. Aflam ca Simona Halep a fost testata de mai multe ori decat Maria Sharapova, in timp ce egalitatea a persistat in ceea ce-i priveste pe Roger Federer si Rafael Nadal ambii cel putin de 14 ori). Se actualizeaza.

Scandalul emisiilor loveste Mercedes. Unele modele diesel ar polua de 10 ori mai mult decat limita legala

Autoritatile americane sustin ca au motive sa creada ca Mercedes-Benz foloseste posibile softuri ilegale pentru manipularea emisiilor diesel. Nemtii au respins aceste acuzatii si au declarat ca vor coopera cu anchetatorii.

Mihai Covaliu: Vom crea un program special pentru ca la JO din 2022 sa ne prezentam mult mai bine decat am facut-o acum

Presedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat ca pentru urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice de iarna va fi creat un program special, astfel incat Romania sa se prezinte mult mai bine decat la Pyeongchang.

A pus cateva foi de dafin intr-o oala cu apa fierbinte. Cand s-a mai racit, a turnat-o intr-un lighean si si-a inmuiat picioarele acolo. Este uluitor ce efect are

A pus cateva foi de dafin intr-o oala cu apa fierbinte. Cand s-a mai racit, a turnat-o intr-un lighean si si-a inmuiat picioarele acolo. Este uluitor ce efect are. Este un tratament bun pentru persoanele.

De ce plafonarea dobanzilor la credite poate face mai mult rau decat bine. Si spun asta studiile Comisiei Europene, nu bancherii

O masura initiata cu aparent bune intentii plafonarea dobanzilor la credite), care ar reduce povara romanilor imprumutati la banci si la IFN-uri, sa aiba in realitate un efect de bumerang si sa ingreunezede fapt accesul la credite in viitor. Cel putin asa arata un studiu comandat de Comisia Europeana pe aceasta tema, documentul analizand cazul plafonarii dobanzilor in UE, tara cu tara. Am incercat sa fim cat mai obiectivi cu putinta in demersul nostru de analiza, fara a solicita opinii ale bancilor, ele fiind evident, subiective. Din documentul citat pe care il puteti consulta la finalul articolului), reiese ca plafonarea dobanzilor in alte state s-a facut punctual, directionat catre produse cu potential de afectare semnificativa a debitorului credite de tipul payday loans, cu costuri ridicate si rambursare intre 1-3 luni, acordate persoanelor cu dificultati in plata obligatiilor curente).

Lector la Universitatea Babes-Bolyai, infuriat dupa ce salariile profesorilor au fost taiate: Am fost mintit ca voi lua cu 750 de lei mai mult

Claudiu Turcus, doctor in filologie la Universitatea Babes-Bolyai si lector la Facultatea de Teatru si Televiziune, povesteste cum in locul cresterii de salariu cu 25% promise de Guvern a primit cu 80 de lei mai putin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )