Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cornel Gales va fi ingropat langa Ileana Ciuculete. Ce le-a cerut prietenilor sa-i puna langa mormant

Playtech Playtech,
Cornel Gales va fi ingropat langa Ileana Ciuculete. Ce le-a cerut prietenilor sa-i puna langa mormant

Cornel Gales a murit fulgerator intr-un accident de masina produs in Spania, loc in care s-a retras dupa ce sotia sa s-a stins din viata. Barbatul urmeaza sa fie adus in tara pentru a putea fi inmormantat. Cand va fi slujba si ce detaliu le-a cerut prietenilor sa se afle langa mormantul sau? Cornel Gales, . continuă pe Playtech

Ce a facut Cornel Gales cu rochia Ilenei Ciuculete, chiar la pomana. Silvana Riciu a dezvaluit tot

Cornel Gales a decedat pe 1 decembrie, cu cateva zile in urma, cand se afla intr-un autoturism ce a fost implicat intr-un grav accident rutier, in Spania. Cea care a fost sunata cu privire la moartea fulgeratoare a barbatului pe care-l stia bine, departe de casa, a fost nasa de cununie a acestuia si a .

Fiica Vivianei il plange cu lacrimi amare pe Cornel Gales. Ce mesaj emotionant a transmis Sasha

Fiica Vivianei, femeia care i-a fost alaturi lui Cornel Gales dupa ce Ileana Ciuculete a murit, in urma cu doi ani, a transmis un mesaj emotionant dupa ce barbatul a incetat din viata in tragicul accident rutier produs, duminica, in Spania. Sasha a scris ca isi va aminti de Cornel Gales ca despre omul care .

Imagini nemaivazute de la cununia civila a lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete. Maria Dragomiroiu a fost invitata

Acum, mai bine de 20 de ani, Ileana Ciuculete si Cornel Gales au avut o nunta ca in povesti, cei doi petrecand pana in zori cu muzica buna si mancaruri alese. Ileana l-a cunoscut pe Cornel dupa ce trecuse deja printr-un divort si s-a indragostit iremediabil de sotul ei, pe vremea aceea un tanar sarmant.

Ileana Ciuculete, ultimele cuvinte catre Cornel Gales: Te astept acolo sus!

Sunt aproximativ doi ani si jumatate de cand celebra solista de muzica populara, Ileana Ciuculete a plecat din aceasta lume. Din pacate lucrurile nu au avut un final fericit nici in ceea ce-l priveste pe fostul ei partener de viata. Ileana Ciuculete, ultimele cuvinte catre Cornel Gales: Te astept acolo sus! Dupa o relatie de .

Singurele rude pe care Cornel Gales le mai avea. Familia secreta pe care o parasise pentru Ileana Ciuculete

Prima sotie a lui Cornel Gales nu a parut foarte afectata de moartea lui. Nela Pintoiu a marutrisit ca barbatul nu a mai tinut legatura cu ea dupa divortul din urma cu 27 de ani si nici macar nu l-a mai interesat ce face fiica lui. Nici fostul lui cumnat nu a dorit sa vorbeasca .

Blestemul care i-a urmarit pe Cornel Gales si sotia lui

Se duc lupte grele in instanta pentru averea stransa de Ileana Ciuculete si Cornel Gales. Pe de o parte, copiii artistei cer banii mamei lor si l-au dat in judecata pe Cornel Gales. Lucrurile s-au complicat.

DURERE FARA MARGINI! FIICA VITREGA a lui Cornel Gales, MESAJ CUTREMURATOR! inca nu pot realiza... (FOTO)

Cornel Gales, fostul sot al regretatei artiste Ileana Ciuculete, si-a pierdut viata intr-un accident devastator, in Spania.

Prietenul lui Cornel Gales rastoarna ipotezele de pana acum. Ce a facut intr-un restaurant inainte sa moara in accident

Prietenul lui Cornel Gales rastoarna toate ipotezele despre moartea acestuia, dupa ce s-a vehiculat informatia portrivit careia vaduvul Ilenei Ciuculete ar fi consumat alcool inainte de a se urca la volan, in ziua in care s-a produs tragicul accident rutier in Spania. Prietenul lui Cornel Gales rastoarna ipotezele dupa moartea barbatului Cornel Gales a fost .

Ce testament a lasat Cornel Gales inainte sa moara in accident. Cui a vrut sa-i lase toata averea

Cornel Gales a murit pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier care s-a petrecut in Spania. Cu putin timp de a-si gasi sfarsitul, sotul Ilenei Ciuculete i-a facut cateva confesiuni unui prieten despre lucrurile pe care le detine. Testamentul lui Cornel Gales Coincidenta face ca Gales, inainte de a se stinge din .

Doina Belu face noi dezvaluiri. Ce scria in biletul scris de Cornel Gales inainte sa moara

Drama din familia Ilenei Ciuculete a facut sa curga multa cerneala si inca se scrie despre ea. Ultimul episod este cel al disparitiei celui ce i-a fost timp de 20 de ani partener de viata. Doina Belu face noi dezvaluiri. Disparitia lui Cornel Gales a fost fulgeratoare, pe sosele Spaniei, la finele saptamanii trecute, intr-un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )