Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ce refuza fratele lui Cornel Gales sa mearga la inmormantare. Dezvaluiri socante

Playtech Playtech,
De ce refuza fratele lui Cornel Gales sa mearga la inmormantare. Dezvaluiri socante

Cornel Gales s-ar fi stins suparat pe fratele lui, Marian, iar apropiatii familiei stiau ca intre cei doi lucrurile nu stau tocmai asa cum si-ar fi dorit. in trecut, fostul sot al regretatei Ileana Ciuculete a facut dezvaluiri taioase despre propriul lui frate, pe care l-a acuzat de multe nereguli. De asemenea, barbatul care e . continuă pe Playtech

Trupul lui Cornel Gales, adus in tara. Dezvaluiri in premiera: Nu a murit pe 1 Decembrie si nu era la volan! A zburat prin panorama!

Trupul lui Cornel Gales a fost adus in tara. Fiica Vivianei, fosta partenera a acestuia, a lamurit mai multe aspecte cu privire la decesul barbatului, dar si a aducerii sale in Romania. Trupul lui Cornel Gales a fost adus in tara Cornel Gales, fostul sot al interpretei de muzica populara Ileana Ciuculete, a murit zilele .

Ce s-a intamplat cu trupul lui Cornel Gales, dupa ce a fost adus in Romania. Durerea este de nedescris

Tragedia petrecuta in Spania, in care si-a pierdut viata Cornel Gales, este aproape incheiata, trupul fostului sot al Ilenei Ciuculete a ajuns in tara. Dar din punctul de vedere al achetatorilor lucrurile nu sunt incheiate, existand multe suspiciuni asupra modului in care s-a produs teribilul accident. Viviana, fosta lui partenera de viata a reusit sa .

Trupul beinsufletit al lui Cornel Gales este adus in tara. Va ajunge in Romania intr-un sicriu sudat

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia de aproximativ doi ani, la scurt timp dupa ce a inmormantat-o pe sotia lui, Ileana Ciuculete.

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales este adus in tara. Va ajunge in Romania intr-un sicriu sudat

Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident de masina, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Tragedia s-a produs in Spania, acolo unde Cornel Gales locuia de aproximativ doi ani, la scurt timp dupa ce a inmormantat-o pe sotia lui, Ileana Ciuculete.

Ce au vazut martorii la fata locului, imediat dupa accidentul in care a murit Cornel Gales

Ies la iveala noi detalii cutremuratoare despre accidentul rutier produs in Spania, in care Cornel Gales si-a pierdut viata. Unul dintre prietenii lui sustine ca a vorbit cu martorii de la locul accidentului, iar acestia i-au spus ca barbatul, care nu purta centura de siguranta, a iesit prin trapa si a murit pe loc, dupa .

ULTIMA ORA! Fiica lui CORNEL GALES, anuntul care CUTREMURA ROMANIA!

Moartea lui Cornel Gales a socat toata tara. Trupul neinsufletit al sotului regretatei artiste, Ileana Ciuculete, va fi adus in tara, marti.

ABSOLUT SFASIETOR! Ce scrie pe COROANA DE FLORI depusa langa SICRIUL lui Cornel Gales: Fosta iubita i-a lasat un mesaj RAVASITOR pentru viata de apoi... (GALERIE FOTO)

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a ajuns in Romania, iar Viviana Mantoiu a scris un mesaj sfasietor pe coroana cu flori depusa langa sicriu. VEZI AICI GALERIA FOTO Cosciugul cu trupul lui Cornel.

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a fost adus in tara. Cand va avea loc inmormantarea

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a fost adus in Romania. De repatriere s-a ocupat fosta sa iubita, Viviana Mantoiu, de care acesta se despartise recent.

TRUPUL NEiNSUFLETIT al lui Cornel Gales a ajuns in Romania: PRIMELE IMAGINI CU SICRIUL! Unde va fi iNMORMANTAT fostul sot al Ilenei Ciuculete (GALERIE FOTO)

Sicriul cu trupul fara viata al lui Cornel Gales a fost adus, marti dupa-amiaza, in Romania. VEZI AICI GALERIA FOTO Cosciugul fostului sot al Ilenei Ciuculete va fi depus la capela Cimitirului.

IMAGINI HORROR! Trupul lui Cornel Gales, MUTILAT in ultimul hal! Apropiatii sunt SOCATI si iNGROZITI (FOTO)

Moartea lui Cornel Gales a socat toata tara. Fostul sot al Ilenei Ciuculete a murit in urma unui accident rutier, in Spania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )