Libnet.ro
UNICEF

18:15

Barbatul filmat cu Nicusor Dan rupe tacerea. De ce s-au intalnit cei doi, de fapt

Playtech Playtech,
Barbatul filmat cu Nicusor Dan rupe tacerea. De ce s-au intalnit cei doi, de fapt

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Alegerile Locale 2020, se pare ca are din ce in ce maiai multe probleme. Saptamana trecuta apareau informatii despre anumite legaturi cu lumea interlopa. Luni, Dana Budeanu, a adus alte noi informatii. Este vorba despre o intalnire a acestuia cu prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Barbatul . continuă pe Playtech

Interviu exclusiv. Marturiile barbatului filmat cu Nicusor Dan

Omul de afaceri cu legaturi cu clanul Sportivilor care apare alaturi de Nicusor Dan in imaginile prezentate, luni, de Dana Budeanu, a rupt tacerea si a dezvaluit, in exclusivitate, intr-un interviu acordat jurnalistei Antena 3 Gina Vacariu ce a discutat cu candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Bianca Dragusanu rupe tacerea! De ce a sarit in bratele milionarului turc, de fapt, dupa despartirea de Alex Bodi

Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima data despre escapada imediata dupa finele relatiei cu Bodi. De ce blondina a sarit imediat in bratele milionarului turc? Ce s-a intamplat in acea perioada cu fosta prezentatoare de televiziune? Bianca Dragusanu, despre idila cu milionarul turc Oamenii care o stiu pe Bianca Dragusanu deja nu se mai asteapta .

Tavi Colen rupe tacerea despre Alin Oprea si Larisa! Ce au furat cei doi de la el

Trupa Talisman anunta, in 2006, ca nu va mai urca niciodata pe scena. intre Tavi Colen si Alin Oprea nu mai era loc de impacare, ci doar de scandaluri, care s-au accentuat dupa separarea lor. Au dezvaluit secrete vechi, si-au aruncat acuzatii dure si cand se credea ca timpul si-a facut treaba, securea razboiului a .

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

NICUSOR DAN: Este o lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta. Dan a mai spus ca fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie, scrie News.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca primarul general Gabriela Firea are ocazia sa discute cu el despre mafia imobiliara, la o dezbatere despre Bucuresti, dar nu o sa vina pentru ca este parte din mafia imobiliara.

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului.

De ce are emotii Nicusor Dan? Un detaliu ignorat, dar care face diferenta

Avansul de 2,5% pe care il are in sondaje fata de Gabriela Firea este departe de a fi linistitor pentru Nicusor Dan cu cateva zile inaintea alegerilor. A recunoscut-o chiar el. Meciul pe care multi il vedeau castigat la alinierea candidatilor la start se joaca pe ultima suta de metri. Nicusor Dan a intrat primul pe turnanta, insa are nevoie sa-si gaseasca suflul ca sa treaca primul linia de sosire.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )