Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cati bani primeste, de fapt, criminalul lui Emi Pian in arest. Ce fac politistii. S-a aflat acum

Playtech Playtech,
Cati bani primeste, de fapt, criminalul lui Emi Pian in arest. Ce fac politistii. S-a aflat acum

La inceputul lunii augst lumea interlopa era data peste cap, odata cu uciderea fostului lider al clanului Duduienilor, EMi Pian. Scandalul nu s-a oprit acolo, iesind la iveala multe alte aspecte nedorite, inclusiv legaturi cu oficiali din Politia Romana. Cati bani primeste, de fapt, criminalul lui Emi Pian in arest Conform informatiilor din dosar, principalul . continuă pe Playtech

Adi Minune, chemat de urgenta acasa la Emi Pian. Ce a facut acolo alaturi de Duduieni

Membrii clanului Duduian si-au dorit ca Adrian Minune sa fie cel care sa le dedice o melodie, al carei videoclip a fost filmat chiar acasa la Emi Pian. Adi Minune, chemat de urgenta acasa la Emi Pian Astfel, Emi Pian l-a chemat de indata pe Adrian Minune in vila sa, pentru a filma videoclipul piesei .

Cine i-a luat locul lui Emi Pian. El este noul lider al clanului Duduianu

Moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, in urma unui joc de barbut, a lasat in urma multa suferinta pentru membrii clanului, insa cineva pare pregatit sa duca traditia mai departe si sa ia fraiele puterii. Despre cine este vorba. Cine i-a luat locul lui Emi Pian Vestea ca Emi Pian a murit a lasat .

Ucigasul lui Emi Pian, tratat ca un rege in arest! O singura masa a interlopului costa mai mult ca pensia multor romani

Ciprian Napi, liderul clanului Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian.

Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an. Suma e colosala!

Un vlogger renumit a spus cati bani a castigat Bianca Comanici in numai un an la Puterea Dragostei, in sezonul 2. Denis Petcu, caci asa este numele vloggerului, a aflat cat a castigat Bianca Comanici la emisiunea-concurs. Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an Bianca a castigat intr-un an .

Ce pedeapsa ireala a primit o femeie din Salaj care nu a declarat cati bani a facut din videochat

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj a fost acuzata ca intre 2013 si 2018 a castigat venituri din videochat pe care nu le-a declarat la stat. Ce pedeapsa ireala a primit femeia din Salaj. Aceasta nu a declarat cati bani a castigat Inculpata de 54 de ani a fost acuzata .

Caz socant in MApN. Cati bani au pierdut sute de militari din Romania. Este tulburator

Romania, situata pe locul 40, dupa Belarus, in fata Malaeziei, din punct de vedere al efectivelor militare nu mai exista stagiul obligatoriu), se pare ca are mari probleme cand vine vorba de plata soldelor celor aproximativ 70,000 de soldati activi. De ce? Motivul il aflam in randurile care urmeaza. Caz socant in MApN Conform unor .

Pensionarul de lux de la PSD care o sustine pe Gabriela Firea. Cum a pus mana pe 3 pensii si cati bani are

Pensionarul de lux de la PSD care o sustine pe Gabriela Firea la alegerile locale 2020 este Mitica Dragomir. Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care candideaza pe listele PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, beneficiaza de nu mai putin de trei pensii, conform propriei declaratii de avere. Acest pensionar de .

Ultima ora. Ministrul Muncii a anuntat cand vor fi primite alocatiile majorate. Cati bani va primi in plus fiecare copil

Veste buna pentru milioane de romani. in urma cu putin timp, ministrul Muncii, Violeta Alexandru a facut anuntul mult asteptat: alocatiile marite vor fi primite fara nicio zi intarziere. Potrivit acesteia, primii beneficiari la care vor ajunge banii vor fi aceia care au card. Pe ce data se vor primi alocatiile marite intr-un mesaj publicat .

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )