Libnet.ro
UNICEF

18:15

Clanul Duduianu fuge de Politie. Unde se ascund interlopii

Playtech Playtech,
Clanul Duduianu fuge de Politie. Unde se ascund interlopii

Executia Regelui Emi Pian si anchetele demarate de oamenii legii i-au facut pe membrii clanului Duduianu sa-si caute ascunzatoare. Haituiti de Politie, interlopii si-au gasit un barlog. Unde se afla acesta, aflati in acest articol. Unde se ascund membrii clanului Duduianu Hartuiti de politisti, dupa ce liderul Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, . continuă pe Playtech

Un vlogger cunoscut, terorizat de clanul Duduianu: M-au pus in genunchi

Un vlogger celebru din Romania a povestit, pe contul sau de Youtube, cum a fost terorizat de membrii clanului Duduianu, care i-au pus taxa pe propria iubita. M-a pus sa stau in genunchi, sa-i cer iertare. Marturii cutremuratoare, in continuare. Vlogger celebru, injosit de clanul Duduianu Vloggerul Denis Petcu a facut declaratii socante privind o .

Lovitura pentru clanul Duduianu. Decizia judecatorilor de astazi

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de catre anchetatori. Ce decizie au luat judecatorii la prima infatisare in fata instantei a fratilor interlopului ucis pe o strada din Bucuresti?! Judecatorii, lovitura grea pentru membrii clanului Duduianu La inceputul lunii august, Emi Pian 39 de ani) a fost ucis de unul .

Cum l-a salvat de la moarte clanul Duduianu pe Florin Salam. Au sarit cu toporul

Multa lume s-a intrebat de ce a existat o anumelegatura intre celebul manelist, Florin Salam, si membrii importanti ai clanului Duduianu. Povestea are un trecut violent, iar acum, conform informatiilor, in loc sa le multumeasca, dar pe buna dreptate, i-a bagat in inchisoare. Salvat de toporul unui alt interlop in umra cu trei ani, doi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )