Libnet.ro
UNICEF

11:16

Ireal! Marcel Vela a ajuns sa laude interlopii. Ce spune despre clanul Duduianu si intalnirea nocturna cu politia

Playtech Playtech,
Ireal! Marcel Vela a ajuns sa laude interlopii. Ce spune despre clanul Duduianu si intalnirea nocturna cu politia

Marcel Vela a rupt tacerea in scandalul ce a zguduit Ministerul de Interne. Acesta sustine ca decizia luata de sefii Politiei Romane, si anume, aceea de a se intalni la biserica noaptea cu membrii clanului Duduianu pentru a schimba ora inmormantarii lui Emi Pian a fost una foarte buna deoarece s-a evitat cresterea numarului de . continuă pe Playtech

Marcel Vela, prima reactie in scandalul cu interlopii: A fost extraordinar de bine!

Marcel Vela rupe tacerea in scandalul care a zguduit Ministerul de Interne. Vela sustine ca decizia luata de sefii Politiei Romane de a se intalni la biserica noaptea cu membrii clanului Duduianu pentru a schimba ora inmormantarii lui Emi Pian a fost foarte buna pentru ca s-a evitat cresterea numarului de infectari.

Seful Politiei, decizie ferma dupa intalnirea cu interlopii Duduianu. Ce spune despre demisia sa din conducere

In urma revoltarii cetatenilor cu privire la intalnirea Sefului Politiei Romane cu unul dintre membrii clanului Duduianu, Inspectoratul General al Politiei Romane a facut anuntul! Ce spune despre demisia sa din conducere?! Va demisiona sau nu seful Politiei Romane? Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre .

Un barbat care l-a amenintat pe Marcel Vela pe Facebook, a fost audiat

Un barbat de 69 de ani a fost dus la audieri de politistii din Bucuresti, intr-un dosar de incitare la ura sau discriminare, deschis in urma unei postari video pe Facebook, in care acesta afirma despre politisti ca sunt corupti si il ameninta pe ministrul de Interne, Marcel Vela. Surse judiciare afirma ca este vorba despre Viorel Gongoi, reprezentant al Staborului tiganesc, transmite News. ro.

Fiul Mamei Omida, dus la audieri pentru incitare la ura sau discriminare. Ce a putut sa spuna Viorel Gongoi despre Marcel Vela

Fiul celebrei ghicitoare Mama Omida, Viorel Motoi zis Gongoi, a fost ridicat si dus la audieri pentru savarsirea infractiunii de incitare la ura sau discriminare, dupa ce a postat pe Facebook unn mesaj in care a folosit un limbaj obscen la adresa lui Marcel Vela, iar pe politisti i-a facut militieni.

Marcel Vela, amenintat de interlopul Viorel Gongoi, cunoscut drept fiul Mamei Omida: Sunteti niste militieni, ba!

Imagini incredibile au aparut in spatiul public. Viorel Gongoi, cunoscut in lumea mondena drept fiul Mamei Omida, il ameninta si-l jigneste pe ministrul MAI, Marcel Vela. Interlopul vorbeste despre presupuse.

Marcel Vela si-a delegat atributiile privind alegerile: candideaza la Caransebes PSD: Vela trebuie sa demisioneze. Nu merge smecheria asta

Ministrul de Interne Marcel Vela si-a delegat atributiile cu privire la alegeri, deoarece conduce lista de consilieri locali la Consiliul Local al orasului Caransebes, unde a fost primar pentru 12 ani, potrivit Mediafax. Marcel Vela trebuie sa demisioneze, in conditiile in care smecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge, se arata intr-o postare a PSD pe Facebook.

Marcel Vela si-a delegat atributiile cu privire la alegeri, pentru a candida la Consiliul Local al municipiului Caransebes. Reactia PSD

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si-a delegat atributiile ce-i revin in organizarea alegerilor locale, deoarece conduce lista de consilieri la Consiliul Local al orasului Caransebes. El nu si-a delegat restul.

PSD ii cere demisia lui Marcel Vela

Partidul Social Democrat ii cere demisia lui Marcel Vela, dupa ce ministrul Afacerilor Interne a anu.

PSD ii cere demisia lui Marcel Vela: Smecheria nu merge!

Marcel Vela trebuie sa demisioneze, in conditiile in care smecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge, se arata intr-o postare a PSD pe Facebook.

Cei mai norocosi oameni din lume, in functie de culoarea ochilor. Ce spune despre fiecare persoana

Putem afla lucruri nebanuite despre o persoana in functie de culoarea ochilor. Toti am auzit de-a lungul timpului diverse preconceptii despre persoanele care au ochii verzi sau albastri. Puteti vedea mai jos care sunt false si care sunt adevarate. Care sunt cei mai norocosi oameni, in functie de culoarea ochilor. Ce se spune despre fiecare Potrivit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )