Libnet.ro
UNICEF

19:32

Politia Romana rupe tacerea dupa intalnirea cu clanul Duduianu. Cum se scuza, de fapt, si ce se intampla cu demisia sefului

Playtech Playtech,
Politia Romana rupe tacerea dupa intalnirea cu clanul Duduianu. Cum se scuza, de fapt, si ce se intampla cu demisia sefului

Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre membrii clanului Duduianu, romanii au cerut demisia politistilor implicati in caz. in consecinta, Politia rupe tacerea si explica ce s-a intamplat, de fapt. Ce scuza are Politia Romana pentru intalnirea cu clanul Duduianu La priveghiul lui Emi Pian au . continuă pe Playtech

Marian Godina rupe tacerea dupa intalnirea politistilor cu interlopii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios?

Marian Godina a criticat dur modul in care sefii Politiei Romane au explicat intalnirea care a avut loc intre politisti si membri ai clanului Duduianu, in cadrul conferintei de presa care a avut loc ieri. Marian Godina a rupt tacerea dupa intalnirea politistilor cu Duduienii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios? in cadrul conferintei de .

Ce se intampla acum, dupa ce seful Politiei Romane s-a intalnit cu clanul Duduianu. Rasturnare de situatie!

Ies la iveala noi detalii despre intalnirea secreta dintre seful Politiei Romane si varul lui Emi Pian. inmormantarea fostului lider al clanului Duduianu ar fi avut loc la ora stabilita de Liviu Vasilescu. Mai multe detalii, in continuare. Politia Romana ia pozitie, dupa intalnirea cu clanul Duduianu Dupa mai bine de doua saptamani de speculatii, .

Politia Romana, clarificari pe romaneste dupa scandalul cu interlopi: Nu am avut alta solutie. Trist, dar adevarat

Politia Romana a explicat, din nou, intr-o postare pe Facebook, de aceasta data pe romaneste, motivele pentru care politistii, in frunte cu seful IGPR, chestorul Liviu Vasilescu, au procedat asa cum au procedat in cazul mortii liderului clanului Duduianu.

Seful Politiei, decizie ferma dupa intalnirea cu interlopii Duduianu. Ce spune despre demisia sa din conducere

In urma revoltarii cetatenilor cu privire la intalnirea Sefului Politiei Romane cu unul dintre membrii clanului Duduianu, Inspectoratul General al Politiei Romane a facut anuntul! Ce spune despre demisia sa din conducere?! Va demisiona sau nu seful Politiei Romane? Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre .

Ireal! Marcel Vela a ajuns sa laude interlopii. Ce spune despre clanul Duduianu si intalnirea nocturna cu politia

Marcel Vela a rupt tacerea in scandalul ce a zguduit Ministerul de Interne. Acesta sustine ca decizia luata de sefii Politiei Romane, si anume, aceea de a se intalni la biserica noaptea cu membrii clanului Duduianu pentru a schimba ora inmormantarii lui Emi Pian a fost una foarte buna deoarece s-a evitat cresterea numarului de .

Traian Basescu, reactie categorica despre clanul Duduianu si Politia Romana. I-a desfiintat pe toti

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a criticat dur conducerea Politiei Romane, dupa ce au aparut imagini care demonstreaza ca ofiterii de rang inalt ai institutiei s-au intalnit, pe ascuns, intr-o biserica, cu interlopi ai clanului Duduianu. Basescu a declarat ca i-ar destitui pe loc pe cei care au luat parte la intalnire. Mai multe .

Clanul Duduianu, intalnire socanta cu politistii. Ce s-a intamplat dupa moartea lui Emi Pian

Cativa membri ai clanului Duduianu au avut o intalnire cu nume sonore din Politia Romana, chiar cu o seara inainte de inmormantarea fostului lider, Emi Pian. Ce au surprins camerele de supraveghere, aflati in randurile de mai jos. Clanul Duduianu, intalnire de gradul 0 cu politistii Camerele de luat vederi au surprins, in data de .

Politia Romana vine cu noi clarificari in legatura cu intalnirea dintre sefii institutiei si interlopi: Chestorul Liviu Vasilescu a coborat in strada sa rezolve problema pentru ca nu am avut alta solutie care sa garanteze succesul operatiunii

Politia Romana vine cu noi explicatii in legatura imaginile din care reiese ca ofiteri de rang inalt din cadrul institutiei s-au intalnit cu Elvis Pian si reprezentantii Clanului Duduianu, in noaptea de.

Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intrebat despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu si despre imaginile aparute in acest sens in spatiul public, ca este nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne.

Claudia Patrascanu rupe tacerea! Ce mesaje de amenintare primeste dupa divortul de Gabi Badalau

Claudia Patrascanu a ajuns la capatul puterilor. Vedeta primeste mesaje de amenintare dupa divortul de Gabi Badalau. Ce se intampla intre cei doi acum?! Bruneta rupe tacerea! in plin divort, Claudia Patrascanu este amenintata ca i se vor lua copiii Claudia Patrascanu este terorizata. Vedeta se plange de faptul ca, de cand s-a despartit de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3185 seconds )