Libnet.ro
UNICEF

12:45

Seful Politiei, decizie ferma dupa intalnirea cu interlopii Duduianu. Ce spune despre demisia sa din conducere

Playtech Playtech,
Seful Politiei, decizie ferma dupa intalnirea cu interlopii Duduianu. Ce spune despre demisia sa din conducere

In urma revoltarii cetatenilor cu privire la intalnirea Sefului Politiei Romane cu unul dintre membrii clanului Duduianu, Inspectoratul General al Politiei Romane a facut anuntul! Ce spune despre demisia sa din conducere?! Va demisiona sau nu seful Politiei Romane? Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre . continuă pe Playtech

VIDEO Seful Politiei Romane, dezvaluiri despre intalnirea nocturna cu Duduienii: Am apelat la elementul-surpriza

Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane vine cu noi explicatii despre intalnirea nocturna cu reprezentanti ai clanului Duduianu.

Ce se intampla acum, dupa ce seful Politiei Romane s-a intalnit cu clanul Duduianu. Rasturnare de situatie!

Ies la iveala noi detalii despre intalnirea secreta dintre seful Politiei Romane si varul lui Emi Pian. inmormantarea fostului lider al clanului Duduianu ar fi avut loc la ora stabilita de Liviu Vasilescu. Mai multe detalii, in continuare. Politia Romana ia pozitie, dupa intalnirea cu clanul Duduianu Dupa mai bine de doua saptamani de speculatii, .

Politia Romana rupe tacerea dupa intalnirea cu clanul Duduianu. Cum se scuza, de fapt, si ce se intampla cu demisia sefului

Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre membrii clanului Duduianu, romanii au cerut demisia politistilor implicati in caz. in consecinta, Politia rupe tacerea si explica ce s-a intamplat, de fapt. Ce scuza are Politia Romana pentru intalnirea cu clanul Duduianu La priveghiul lui Emi Pian au .

Florin Salam, decizie radicala dupa scandalul cu interlopii. Totul pentru a isi tine sotia in siguranta

Florin Salam o termina cu periferia si este decis sa faca o schimbare importanta in viata lui. Mai precis, acesta si-a scos casa la vanzare, in speranta ca va obtine o suma remarcabila. Florin Salam, decizie radicala dupa scandalul cu interlopii Florin Salam vrea sa se mute la oras, intr-o zona buna a Capitalei, unde .

Marian Godina rupe tacerea dupa intalnirea politistilor cu interlopii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios?

Marian Godina a criticat dur modul in care sefii Politiei Romane au explicat intalnirea care a avut loc intre politisti si membri ai clanului Duduianu, in cadrul conferintei de presa care a avut loc ieri. Marian Godina a rupt tacerea dupa intalnirea politistilor cu Duduienii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios? in cadrul conferintei de .

Exclusiv. Filmul intalnirii Clanului Duduianu cu seful Politiei. Imagini-explozive!

Dupa ce Antena 3 a difuzat in premiera nationala imaginile cu intalnirile dintre capii politiei si clanurile de interlopi, avem noi dezvaluiri-bomba. Cine a planificat intalnirea secreta? Ce s-a discutat, negociat, ce s-a dat la schimb? Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, filmul complet al Operatiunii Pian.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, rupe tacerea. De ce a trebuit sa mearga personal la Duduieni

Seful Politiei Romane, chestorul principal Liviu Vasilescu, i-a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Adina Anghelescu, in exclusivitate pentru emisiunea Punctul de intalnire moderata de Radu Tudor. Liviu Vasilescu dezvaluie de ce a fost nevoie sa mearga personal pentru a discuta cu reprezentantii Clanului Duduianu.

Seful Politiei Capitalei recunoaste intalnirea cu membrii clanului Duduienilor: Nu am negociat siguranta cetatenilor

Seful politiei romane, Liviu Vasilescu, si chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat in Ministerul de Interne, au vorbit pentru prima data despre scandalul care a zguduit institutia.

IGPR: Am ajuns sa discutam de ce seful Politiei Romane a coborat in strada sa rezolve problema

Politia Romana a transmis, sambata, raspunsuri la mai multe intrebari aparute dupa ce seful IGPR, chestorul Liviu Vasilescu, s-a intalnit cu reprezentantii clanului Duduianu, afirmand ca s-a procedat legal, corect, conform tuturor normelor in vigoare, care nu sunt aplicate in cazuri de criza doar in tara noastra, ci si pe plan international.

Seful Politiei romane si grija sa omeneasca (crestineasca?) fata de clanurile interlope: problema pervertirii contractului social intr-un stat deja prea slab

Un stat care impune legea doar in fata cetatenilor corecti, si a micilor infractori, a gainarilor. Asadar celor lipsiti de capacitate de riposta spre a nu folosi in acest context negativ termenul rezilienta). Dar care se face ca ploua cand dintre blocurile gri rasar dinozaurii, adica dragalasele de clanuri, iar cetatenii fug sa se ascunda care pe unde pot. Mai rau, o buna parte din opinia publica e convinsa ca fara protectia unor politicieni cu functii de decizie, fara acordul tacit al politiei, aceste grupari nu ar fi atat de puternice, mai ales pe plan local.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )