Libnet.ro
UNICEF

12:45

Numarul de clienti ai Vodafone Romania se apropie de 10 milioane

Playtech Playtech,
Numarul de clienti ai Vodafone Romania se apropie de 10 milioane

Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru trimestrul incheiat la 30 septembrie 2018, iar rezultatele sunt pozitive pentru compania de telecomunicatii. Veniturile diviziei. continuă pe Playtech

Veniturile Vodafone Romania, crestere de 4,8% in trimestrul 3

Veniturile totale ale Vodafone Romania au crescut cu 4,8% in trimestrul incheiat la 30 septembrie 2018, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc.

Cifra de afaceri de peste 10 milioane euro

Veranda Mall se asteapta ca in 2020 sa depaseasca 10 milioane de euro cifra de afaceri, ca urmare a extinderii si deschiderii cinematografului, ambele etape avand un efect sinergetic semnificativ, generand trafic suplimentar si implicit cresteri ale vanzarilor magazinelor.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Utilizarea irationala a antibioticilor poate duce la decesul a 10 milioane de oameni, in anul 2050

Utilizarea irationala a antibioticilor prezinta pericol pentru sanatatea publica. Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca, daca nu vor fi intreprinse masuri in combaterea utilizarii irationale a antibioticilor, in anul 2050 la nivel global aproximativ 10 milioane de oameni vor muri din cauza infectiilor provocate de bacteriile rezistente la antibiotice, dintre care 700 de mii in regiunea europeana, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )