Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea Siscale, business romanesc de milioane de euro, coordonat la New York

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Povestea Siscale, business romanesc de milioane de euro, coordonat la New York

Siscale este unul dintre business-urile romanesti mai putin cunoscute, dar care a reusit in doar cativa ani sa atinga o valoare de milioane de euro. Coordonat din New York, construit in Romania si cu echipa locala, Siscale a reusit sa atraga clienti. continuă pe Wall-Street Ro

CONSILIUL CONCURENTEI LOVESTE DIN NOU Piata asigurarilor, amendata cu 53 milioane euro

Noua societati de asigurare si UNSAR, sanctionate pentru practici neconcurentionale Noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Roma-nia UNSAR) au fost amendate de Consiliul Concurentei cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei circa 53 milioane euro), pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei, prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA), au transmis reprezentantii institutiei.

PENTRU 30 MILIOANE EURO DEDICATE COMPANIILOR BCR Leasing IFN a semnat un nou acord de imprumut cu BEI

BCR Leasing IFN a semnat, ieri, un nou acord de imprumut cu Banca Europeana de Investitii BEI), acesta reprezentand a doua transa 30 de milioane de euro) dintr-un credit total de 100 de milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

IN ITALIA: Facebook, amenda de zece milioane euro

Reteaua de socializare Facebook a fost amendata, astazi, cu zece milioane de euro 11,4 milioane de dolari) in Italia, pentru lipsa de transparenta in privinta folosirii datelor utilizatorilor.

IN PERIOADA 2008-2018 Enel a investit 400 milioane euro in modernizari de statii electrice

Companiile de distributie de energie electrica ale Enel au realizat investitii in valoare de circa 400 de milioane de euro, inclusiv in retele de inalta tensiune, in perioada 2008-2018, investitii care au contribuit la imbunatatirea serviciilor oferite, masurata prin reducerea duratei medii a intreruperilor neplanificate, dupa cum au anuntat reprezentantii companiei.

Tarife RCA marite ilegal. Sanctiuni de 53 milioane de euro

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) cu amenzi totale de 246. 195,6 lei aprox. 53 milioane euro). Autoritatea de concurenta precizeaza printr-un comunicat de presa ca sanctiunile au fost acordate pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA). UPDATE UNSAR si Uniqa Asigurari au anuntat ca vor contesta in instanta decizia Consiliului Concurentei, considerand acuzatiile ca fiind nefondate.

Vivre, afaceri de 40 milioane euro in 2018, cu 40% mai mari. Cum a evoluat retailerul online homedeco

Monica Cadogan a pus bazele Vivre in 2012, in urma unei investitii initiale de 200. 000 euro. A inceput sa vanda online mobila si decoratiuni de casa, businessul a crescut repede si a ajuns sa fie prezent in 9 tari din regiune, iar anul acesta va atinge.

Vivre, afaceri de 50 milioane euro in 2018, cu 40% mai mari. Cum a evoluat retailerul online homedeco

Monica Cadogan a pus bazele Vivre in 2012, in urma unei investitii initiale de 200. 000 euro. A inceput sa vanda online mobila si decoratiuni de casa, businessul a crescut repede si a ajuns sa fie prezent in 9 tari din regiune, iar anul acesta va atinge.

Oportunitati de finantare pentru startup-urile care dezvolta jocuri video: Fond de investitii de 30 milioane euro

Play Ventures lanseaza un fond de investitii de 30 de milioane de dolari pentru startup-uri din industria jocurilor. Firma va investi atat in startup-uri care dezvolta jocuri, dar si in cele care ofera servicii pentru creatorii din industria de gaming din intreaga lume.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )