Libnet.ro
UNICEF

19:17

Ce spune ING Bank despre dublarea tranzactiilor si cand iti revin banii

Playtech Playtech,
Ce spune ING Bank despre dublarea tranzactiilor si cand iti revin banii

Mai multi clienti ING Bank au remarcat ca tranzactiile le-au fost dublate. Problemele au afectat tranzactiile cu cardul din weekend. intre timp, ING Bank a oferit o declaratie. continuă pe Playtech

Tranzactii cu probleme la ING Bank. Cand vor fi restituite sumele pierdute de clienti dupa dublarea platilor

Mai multi clientii ai ING Bank Romanias-au plans ca au avut probleme cu platile facute in weekend. Reprezentantii bancii sustin ca a fost o problema doar la procesarea unor tranzactii, iar.

ING Bank: Sumele incasate in plus din conturile clientilor au fost rambursate

ING Bank a transmis luni seara ca pana la ora 21. 00 a rambursat clientilor sumele incasate in plus din conturi dupa dublarea unor tranzactii realizate cu cardul, ca urmare a unui incident.

Tranzactii cu probleme la ING Bank: clientii se plang ca le-au fost dublate platile efectuate in weekend si pe parcursul zilei de astazi

Clientii ING raporteaza dublarea platilor electronice efectuate in weekend si pe parcursul zilei de astazi, fie ca a fost vorba de o simpla plata cu cardul la POS sau de o tranzactie efectuata prin Home039;Bank.

Ce spune presa straina despre referendumul din Romnia: Test de popularitate al PSD / Nu este clar daca ONG-urile conservatoare vor mai ncerca sau nu

The Washington Postscrie despre prezenta slaba la votul pentru redefinirea familiei in Constitutie. Prezenta slaba la vot este subiectul si unui articol de peRadioFreeEurope. Acestia mai scriu si faptul ca acest referendum a fost initiat de un grup conservator, cu ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane si ca toate partidele parlamentare, in afara de unul singur USR), au sustinut acest demers. Reuters relateaza ca referendumul este perceput drept un test de popularitate al partidului de guvernamant PSD, care a sustinut schimbarea si ale carui tentative de a slabi legislatia anti-coruptie a atras critici din partea Executivului Uniunii Europene. BBC crede ca rezultatul referendumului poate fi considerat o surpriza.

VIDEO Ce spune Viorica Dancila despre viitoarea autostrada spre Moldova: O sa vin cu o radiografie

Premierul Romaniei spune ca nu vrea sa favorizeze nicio regiune din tara si pentru acest lucru va face o analiza in perioada urmatoare.

VIDEO Ce spune Viorica Dancila despre viitoarea autostrada spre Moldova. O sa vin cu o radiografie

Premierul Romaniei spune ca nu vrea sa favorizeze nicio regiune din tara si pentru acest lucru va face o analiza in perioada urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )