Libnet.ro
UNICEF

10:15

Asa ceva nu exista in Romania. Ce vor face spaniolii la Dinamo

Playtech Playtech,
Asa ceva nu exista in Romania. Ce vor face spaniolii la Dinamo

Noi schimbari la Dinamo! Ciprian Marica vine cu detalii despre ce vor sa faca spaniolii cainilor, dupa o discutie cu antrenorul. Spaniolii, schimbari uriase pentru Dinamo Grupul de investitii spaniol care este condus de Pablo Cortacero a preluat clubul de la Ionut Negoita si e pregatit sa isi puna in aplicare planurile marete pe care . continuă pe Playtech

Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Cei care au masini isi pot monta, pentru a tine hotii la distanta, un sistem antifurt, insemnand o alarma auto. Cu toate acestea, conform legislatiei rutiere in vigoare, proprietarii de masini nu-si pot instala orice sistem auto, doar sisteme sonore antifurt ce respecta reguli in conformitate cu legislatia si legate de nivelul sonor si durata .

Nasul si finul, telenovela olteneasca. Amandoi candideaza la primarie, acum se urasc. Satenii: I-a tinut lumanarile in biserica, nu se face asa ceva VIDEO

Telenovela este simpla: nasul, primarul unei localitati doljene, a organizat un miting fara sa se respecte distantarea sociala. Finul, fost coleg de partid, l-a pandit, l-a filmat si a facut publice imaginile. in timp ce nasul este bun de plata, localnicii isi fac cruce ca s-a ajuns la un asa razboi intre feciorul comunei si parintele sau spiritual.

Dacia Duster fenomen: asa ceva nu s-a mai vazut pe strazi. Pana si soferii de BMW intorc capul

Dacia Duster are mare succes, dar are si-o trecere fenomenala la cei care vor s-o transforme in ceva si mai tare. Asa cum e cazul de fata, cu un proiect senzational pe care Renault ar trebui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )