Libnet.ro
UNICEF

05:45

Clubul secret inspirat de Simona Halep. Ce isterie a creat romanca noastra in tenis

Playtech Playtech,
Clubul secret inspirat de Simona Halep. Ce isterie a creat romanca noastra in tenis

Simona Halep este in top 10 WTA , fara intrerupere, de aproape sapte ani. O performanta absolut impresionanta a romancei, care a devenit o sursa de inspiratie pentru tinerele din circuit. Mai multe jucatoare aflate in plina ascensiune si-au exprimat admiratia pentru Simona, pe care o au ca model de urmat. Jucatoarea de pe locul . continuă pe Playtech

Ce salariu are Darren Cahill. Simona Halep il plateste regeste

Simona Halep este vazuta de multi ca fiind o persoana dificila cand vine vorba de relatia cu antrenorii. Devoratoare de antrenori, asa a fost catalogata romanca pana la colaborarea cu Darren Cahill. Nici Daniel Dobre, cel care a pregatit-o in anul de pauza al australianului, nu a avut o soarta mai buna. Asta desi i-a .

Ce a putut sa spuna Simona Halep despre Gica Hagi: Nu o sa pot sa fac asta

Simona Halep a terminat anul pe locul 2 in circuitul WTA si ramane printre cele mai importante sportive din Romania. Nu de putine ori, Halep si-a recunoscut admiratia pentru concitadinul ei, Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Regele a fost mereu un exemplu pentru Halep, care insa stie si capitolul la .

Simona Halep, numarul 1 si in afaceri. in ce si-a bagat banii pana acum: a dat un sfert din avere

Fosta nr. 1 a lumii, Simona Halep, stie cat de greu este drumul spre succes. Dupa 2014, cariera ei in tenis a urmat un traseu diferit. Simona si-a depasit conditia pana a ajuns la succesul de astazi in tenisul prprofesionist. Simona Halep, de la tenis la afaceri in toti acesti ani de activitate in tenisul profesionist, .

Simona Halep a primit vestea cea mare. Ce se intampla la Australian Open

Simona Halep a reluat pregatirile pentru sezonul 2021, dupa ce a reusit sa scape de infectarea cu noul coronavirus. Se anunta un start de an destul de dificil pentru sport, in conditiile in care pandemia nu a fost inca invinsa. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a declarat luna trecuta ca nu va merge la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )