Libnet.ro
UNICEF

13:45

Se destrama CFR Cluj? inca un jucator pleaca: turcii au facut anuntul

Playtech Playtech,
Se destrama CFR Cluj? inca un jucator pleaca: turcii au facut anuntul

Jurnalistii din Turcia sustin ca formatia Samsunspor a obtinut acordul de la CFR Cluj pentru a-l transfera Kevin Boli, fundas central. Se destrama clubul CFR Cluj? inca un jucator pleaca de la echipa: turcii au facut anuntul Un jucator de la clubul CFR Cluj va pleca in Turcia. Potrivit presei turce, Samsunspor a ajuns la un . continuă pe Playtech

DigiSport: inca un ghinion pentru CFR Cluj! A ratat sansa sa joace direct in play-off-ul Europa League

CFR Cluj va juca in turul 3 preliminar al Europa League, dupa ce a fost eliminata in runda secunda a calificarilor Champions League de Dinamo Zagreb, scor 2-2 5-6, dupa loviturile de departajare).

FCSB, CFR Cluj si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul 3 preliminar al Europa League. Mourinho vine in Romania!

FCSB, FC Botosani si CFR Cluj si-au aflat marti adversarele din turul 3 preliminar al Europa League. Primele doua vor juca pe propriul teren, iar ardelenii in deplasare. Meciurile vor avea loc pe 24 septembrie, intr-o singura mansa. FC Botosani va avea un meci de gala in cazul in care va trece de macedonenii de .

FC Botosani il poate aduce in Romania pe Mourinho. Ghinion pentru CFR Cluj si norocul cunoscut pentru FCSB

Vedeti mai jos ce au decis sortii pentru turul 3 preliminar al Europa League, faza a competitiei unde o avem deja calificata pe CFR Cluj, echipa ajunsa aici dupa eliminarea suferita in turul 2 preliminar din Champions League. FC Botosani si FCSB ar juca pe teren propriu daca trec de turul 2 preliminar in Europa League.

Asa am trait CFR Cluj - Sepsi

CFR Cluj a revenit in campionat dupa socul de la mijlocul saptamanii, cand echipa din Gruia a fost eliminata dramatic din Champions League. Partida CFR Cluj - Sepsi a fost live text in aceasta pagina de la ora 21:00.

Europa League: Campioana CFR Cluj afla marti numele adversarei din turul trei preliminar

CFR Cluj isi afla, marti, de la ora 14:00, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, la tragerea la sorti de la Nyon.

Ce sansa a ratat CFR Cluj! Programul meciurilor din turul 3 preliminar al Champions League

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a meciurilor din turul 3 preliminar al Champions League, faza a competitiei unde campioana Romaniei, CFR Cluj, a ratat la mustata prezenta.

Penalty ratat, specialitatea casei la CFR Cluj

CFR Cluj a remizat, scor 0 0, pe teren propriu cu Sepsi Sfantu Gheorghe intr-un meci in care Deac .

CFR Cluj Sepsi 0-0. Campioana nu-si revine

Doar pentru a doua oara in noua meciuri Sepsi Sf. Gheorghe a plecat neinvinsa de pe teren intr-un duel cu CFR Cluj. S-a intamplat, sambata seara, in meciul disputat in etapa a 2-a din CASA Liga 1.

Liga 1: CFR Cluj vs Sepsi Sfantu Gheorghe 0-0 Deac a mai ratat un penalti

CFR Cluj si Sepsi Sfantu Gheorghe au remizat, sambata seara, scor 0-0, intr-un meci din etapa a doua a Ligii I.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )