Libnet.ro
UNICEF

06:45

EXCLUSIV Adrian Mutu, cu un picior in Gruia! Campioana CFR il ademeneste sa lase nationala de tineret, iar Mutu este tentat sa spuna da!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Adrian Mutu, cu un picior in Gruia! Campioana CFR il ademeneste sa lase nationala de tineret, iar Mutu este tentat sa spuna da!

Dan Petrescu este istorie pentru clubul caruia i-a imbogatit palmaresul cu trei titluri de campioana. Dupa o noapte furtunoasa care a succedat eliminarea din cupa si o sedinta scurta, aventura lui Petrescu in Gruia s-a incheiat. Mutu, foarte aproape de campioana CFR Nelutu Varga, patronul lui CFR, a demarat deja ofensiva care-l are ca tinta . continuă pe Playtech

Adrian Mutu, ademenit sa lase echipa nationala pentru lupta la titlu in Liga 1: il vreau, am incredere in el

Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj dupa esecul din Cupa Romaniei, cu Poli Iasi, scor 0-1. Patronul ardelenilor a fost nemultumit de startul de sezon al campioanei, care este pe locul 3 in Liga 1. in plus, a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor. Pe de alta parte, Petrescu, omul care a adus titlul .

Alexandra Dinu, dezvaluiri uimitoare despre Adrian Mutu. De ce a revenit actrita in Romania

Alexandra Dinu a facut dezvaluiri uimitoare despre Adrian Mutu. Deja, actrita spune ca totul pare ca face parte din alta viata. Casatoria cu Adrian Mutu a facut-o sa constientizeze ce vrea de la viata, insa nu ai pare rau, intrucit acea relatie i l-a dat pe Mario, fiul ei. Alexandra Dinu, dezvaluiri soc din casatoria .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )