Libnet.ro
UNICEF

17:30

EXCLUSIV Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se intampla acum cu toata familia lui

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se intampla acum cu toata familia lui

Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. intreaga familie a antrenorului s-a infectat cu virusul, insa acesta a iesit negativ la toate testarile facute la clubul FK Gaziantep. Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19 Perioada grea pentru fostul mare rapidist, Marius Sumudica, dupa ce toata familia acestuia a fost testata pozitiv cu COVID-19. Mama, . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. in sfarsit, a recunoscut tot!

Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. Cea mai titrata impresara sportiva de la noi dezvaluie dedesubturile scandalului cu celebrul antrenor, dedesubturi care au zguduit lumea fotbalului. Iata ce a deranjat-o pe impresara Anamaria Prodan, acuzata la acea vreme ca ar fi geloasa pe iubita antrenorului Dan Alexa. Care a fost cel .

Adevarul despre cum sunt ingrijiti bolnavii de covid-19 in Romania. S-a adeverit teama cea mare a romanilor

In ce mod sunt tratati pacientii de bolnavi de COVID-19 in Romania. Loredana Chimoiu este si ea infectata si a facut demersuri disperate pentru a putea sa isi conduca mama pe ultimul drum, insa raspunsul DSP-ului a fost un NU categoric. Cum sunt ingrijiti pacientii de COVID in Romania Astazi, in Romania s-au inregistrat peste .

Sandel Balan, adevarul despre starea de sanatate a Andreei Balan. Cum se simte vedeta

Sandel Balan a vorbit despre starea de sanatate a fiicei sale. Cum se simte acum Andreea Balan? Noile vesti ale celebrei jurate de la emisiunea Te cunosc de undeva i-au socat pe cei care o urmaresc. Sandel Balan vine cu detalii despre starea de sanatate a Andreei Sandel Balan i-a transmis un mesaj de incurajare .

Pepe, adevarul despre bani. Cum a facut avere, de fapt: Niciodata nu mi-a fost rusine

Pepe a vorbit despre averea sa pe care acum trebuie sa o imparta cu mama copiilor lui. Cum a reusit sa puna bazele afacerilor sale si sa faca atatia bani? Artistul a fost extrem de transparent. Cum a reusit Pepe sa-si faca averea? Artistul le-a recunoscut totul fanilor Divortul bomba al anului din showbiz-ul romanesc .

Adevarul despre tanara de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o neconditionat. Cine este ea, de fapt, si ce relatie au

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a picat ca o bomba pentru showbiz-ul romanesc. Cei doi au decis sa se desparta dupa opt ani de casnicie, neintelegerile dintre cei doi fiind mai mari decat si-ar fi putut inchipui cineva vreodata. Acum, viata cantaretului este in prim plan, motiv pentru care au aparut primele imagini cu .

Asistent ATI, dezvaluiri cutremuratoare despre ce se intampla dincolo de usile spitalelor: Te roaga sa le promiti ca nu ii lasi sa moara

Romania este in pragul disperarii, asta dupa ce ieri s-a inregistrat cel mai mare numar de noi infectari cu COVID-19, inca de la inceputul pandemiei. Aproape 10. 000 de cetateni au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore, iar 121 au murit. Medicii nu mai fac fata solicitarilor, iar pacientii striga neputinciosi pentru o sansa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )