Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lionel Messi ramane la Barcelona. Anuntul socant din aceasta seara

Playtech Playtech,
Lionel Messi ramane la Barcelona. Anuntul socant din aceasta seara

Stirea bomba din fotbalul international anunta ca Leo Messi, capitanul FC Barcelona a anuntat prin Goal. com ca decide sa-si indeplineasca ultimul an de contract. Argentinianul a vrut sa evite o batalie legala cu clubul si sa-si inchida etapa de doua decenii pe Camp Nou. Lionel Messi ramane la Barcelona Leo Messi ramane la FC Barcelona. continuă pe Playtech

Lionel Messi ramane la Barcelona. Telenovela plecarii de pe Camp Nou s-a incheiat fara rezultat, dar lasa in urma sa zvonuri cu sume colosale (VIDEO)

Lionel Messi, capitanul Barcelonei si cel mai bunmarcator al echipei din toate timpurile, a convenit sa ramana pe Camp Nou la 10 zile de la momentul in care informa clubul catalanca doreste sa.

VIDEO Tatal lui Lionel Messi, prima declaratie dupa sosirea in Barcelona - Care este situatia in acest moment

Jorge Messi a ajuns deja in Barcelona, acolo unde va discuta cu Josep Maria Bartomeu presedintele catalanilor) despre viitorul fiului sau. Apele sunt tulburi in ceea ce priveste o eventuala ramanere a lui Lionel Messi la formatia unde a scris istorie. Tatal jucatorului a oferit o prima declaratie in legatura cu subiectul momentului din fotbalul mondial.

OFICIAL Lionel Messi a anuntat ca ramane la FC Barcelona: Nu as merge niciodata la tribunal impotriva clubului

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a anuntat vineri ca ramane la echipa spaniola FC Barcelona, transmite presa internationala.

Orele decisive: Ce se va intampla cu viitorul fotbalistic al lui Lionel Messi

Jorge Messi, tatal si agentul atacantului Lionel Messi, a ajuns, miercuri dimineata, la Barcelona, unde se va intalni cu conducerea FC Barcelona, pentru a incerca sa obtina eliberarea de contract a fiului sau, care nu mai doreste sa continue la gruparea catalana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )