Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela, lovitura crunta pentru Dinamo. Ce interdictie a primit clubul din Stefan cel Mare

Playtech Playtech,
Marcel Vela, lovitura crunta pentru Dinamo. Ce interdictie a primit clubul din Stefan cel Mare

Marcel Vela a dat o lovitura crunta pentru Dinamo. Ce interdictie a primit clubul din Stefan cel Mare, vedeti un pic mai jos. Marcel Vela si-a luat mana de pe Dinamo. De ce nu vrea sa mai ajute echipa aflata in dificultate Clubul Dinamo joaca vineri seara, de la ora 20:30, meciul cu FC Voluntari, . continuă pe Playtech

Marcel Vela: 180 de perchezitii pentru rezolvarea mai multor cazuri, in ultimele doua zile. Politia a impiedicat un asasinat la comanda (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca, in ultimele doua zile, autoritatile au efectuat 180 de perchezitii si au rezolvat cazuri grave, care au creat.

EXCLUSIV Procurorii i-au dat o lovitura crunta lui Alex Bodi, chiar in aceasta seara! Decizie radicala in dosarul fostului sot al Biancai Dragusanu

Astazi, procurorii DIICOT au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, inclusiv pe hotelul si castelul cumparate recent. Omul de afaceri este acuzat de santaj, proxenetism si trafic de carne de vie, si se afla dupa gratii. Procurorii vor sa afle provenienta averii lui Alex Bodi Vestile crunte continua pentru fostul sot al Biancai .

Ofensiva impotriva infractorilor continua, avertizeaza ministrul de Interne, Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, joi, un mesaj in care avertizeaza ca ofensiv.

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga.

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul .

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru cetateni dupa un nou record de imbolnaviri. Ce se va intampla dupa alegeri

Vestile proaste nu inceteaza sa ne surpinda, chiar si dupa adoptarea unor masuri mai stricte. in urma recordului de cazuri atins in cursul zilei de miercuri, Alexandru Rafila ridica un semnal de alarma cu privire la ce va urma. Lucrurile nu s-au stabilizat Reprezentantul Romaniei la OMS prevede o viitoare crestere a numarului de cazuri, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )