Libnet.ro
UNICEF

20:30

Minune la Dinamo! Ce a reusit clubul, chiar de Ziua Nationala a Romaniei

Playtech Playtech,
Minune la Dinamo! Ce a reusit clubul, chiar de Ziua Nationala a Romaniei

Dinamo a prins o gura neasteptata de oxigen, dupa anuntul care a fost facut chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Clubul a scapat de datoriile urgente, din cauza carora ar fi riscat depunctarea chiar in aceasta saptamana. Este vorba de 800. 000 de lei, datorii catre fosti angajati ai clubului. Nici acesti bani nu au sosit . continuă pe Playtech

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date. Cum se vor desfasura ceremoniile in conditii de pandemie

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita in prezent pe 1 decembrie, iar aceasta data, stabilita printr-o lege promulgata in 1990, marcheaza un moment important din istoria romanilor, cel in care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu Romania, in 1918. Prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, data de 1 decembrie a fost adoptata ca zi nationala si sarbatoare publica in Romania. in acest an, Ziua Nationala vine intr-o perioada complicata din punct de vedere sanitar, iar ceremoniile se vor desfasura in conditii cu totul speciale, fara traditionala defilare a militarilor si tehnicii de lupta si fara ca avioanele sa mai survoleze spatiul aerian.

Klaus Iohannis a decorat mai multi doctori si asistente medicale, de Ziua Nationala a Romaniei: Dvs, cei din linia intai, luptati neobosit pentru viata, de multe ori cu riscul propriei sigurante VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti, de Ziua Nationala a Romaniei, mai multi doctori si asistente medicale, precum si universitati de medicina.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in Deva. Restrictiile Covid-19 au restrans festivitatea VIDEO

O festivitate publica restransa a avut loc in centrul municipiului Deva, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Castelul Corvinilor, de Ziua Nationala a Romaniei. Un drapel urias impodobeste cetatea Hunedoarei VIDEO

De Ziua Nationala a Romaniei, Castelul Corvinilor, din Hunedoara, si-a intampinat vizitatorii impodobit cu un tricolor urias.

PeBloguri: Parada inedita a umanistilor in Piata Constitutiei, de Ziua Nationala a Romaniei

Umanistii au onorat Ziua Nationala a Romaniei cu o parada surprinzatoare in fata Palatului Parlamentului.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita fara public pe malul Borcei

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, s-a sarbatorit la Calarasi printr-un ceremonial restrans, la care nu a avut acces publicul din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Autoritatile locale au marcat 102 ani de la Marea Unire prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor de la Balan.

Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar de Ziua Nationala a Romaniei VIDEO

Un moment emotionant a fost filmat la inaltime, pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala. Astfel, un militar din Garda de Onoare a Jandarmeriei Romane a cantat la pian Imnul Romaniei la 1700 de metri altitudine, pe Varful lui Roman, din Muntii Capatanii, in judetul Valcea. Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar .

VIDEO De Ziua Nationala a Romaniei, drapelul tarii a ajuns pe varful Parangul Mare

De Ziua Natiopnala a Romaniei, drapelul Romaniei a fost arborat la inaltime, la cota 2. 519 metri, pe Varful Parangul Mare.

VIDEO Mesajul Nadiei Comaneci de Ziua Nationala a Romaniei

Nadia Comaneci a transmis, cu ajutorul retelelor sociale, un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Fosta mare gimnasta spune, printre altele, ca ii este dor de tara si ca spera sa ajunga cat mai curand pe meleagurile natale.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita online si la Constanta. Mesajul primarului Vergil Chitac VIDEO

Primaria municipiului Constanta organizeaza o serie de activitati dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Totul se va desfasura in mediul online.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )